Suroviny
Porce: cca 40 ks podle velikosti
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 334 kJ / 3 187 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,46 g |
Tuky | 115,95 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 160 mg |
Sůl | 0,39 g |
Sacharidy | 430,04 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z části vlahého mléka, trochy cukru a droždí uděláme kvásek a necháme vykynout. Změklý tuk utřeme se zbytkem cukru a žloutky. Smícháme s prosátou moukou, kváskem a zbytkem surovin.
Krok 2: Vypracujeme hladké těsto a dáme na teplé místo pod utěrku kynout. Po vykynutí odebíráme lžíci přiměřené kousky. Každý rozplácneme, naplníme marmeládou a zabalíme. Necháme ještě půl hodinky kynout.
Krok 3: Smažíme ve vyšší vrstvě oleje z obou stran.
Zveřejněno 17. 4. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marmeládové koblihy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RJDz
Moje poznámka
Marmeládové koblihy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RJDz
Nejnovější recepty
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 7 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 8 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 11 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 12 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 12 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 5 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 6 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 8 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 9 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 9 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 10 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 12 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 13 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 14 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 14 hodinami
Tématické fráze:
koblihy recept,
marmeladova napln do koblihy,
koblihy dvě lžíce,
kucharka koblihy,
recept na koblihy,
co se zbytkem droždí
Suroviny:
mouka hladká,
mouka polohrubá,
žloutek,
mléko,
máslo,
olej,
droždí,
cukr,
rum,
kůra citronová,
sůl,
marmeláda,
tuk na smažení
Komentáře (5)