Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 590 kJ / 141 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,43 g |
Tuky | 5,48 g |
Vláknina | 3,27 g |
Cholesterol | 13 mg |
Sodík | 176 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 19,21 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zeleninu očistíme a nakrájíme na menší kousky. Lžíci přepuštěného másla necháme v hrnci rozpustit, přidáme nakrájenou zeleninu a necháme chvilku restovat.
Krok 2: Vše zalijeme vodou, přidáme bujon a necháme vařit, dokud nebude zelenina měkká.
Krok 3: Ponorným mixérem pak všechno rozmixujeme na hladký krém. Přidáme prolisovaný česnek, sůl a pepř. Polévku v misce posypeme rozdrobeným modrým sýrem, petrželkou a můžeme podávat.
Zveřejněno 26. 4. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celerovo-petrželový krém s modrým sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jK9Y
Moje poznámka
Celerovo-petrželový krém s modrým sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jK9Y
Nejnovější recepty
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 54 minutami
Pomerančový pohár
Přidáno před 1 hodinou
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 4 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 4 hodinami
Plněné papriky s chilli
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 1 hodinou
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 2 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 3 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 3 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 4 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 4 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 4 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 4 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 4 hodinami
Tématické fráze:
petrželový krém,
petrzelovy krem recept,
polévka-petrželový krém,
petrželový salát,
petrželový salát s s celerem,
celerovo petrželovy salat,
petrželovej krém,
celerovo petrzelovy,
celerovopetrzelovy krém,
recedpt na petrželový krém
Suroviny:
bulva celerová,
petržel,
brambory,
česnek,
ghee,
pepř,
bujón zeleninový,
petrželka
Komentáře (1)