Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 439 kJ / 344 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,32 g |
| Tuky | 30,13 g |
| Vláknina | 1,96 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 57 mg |
| Sůl | 0,22 g |
| Sacharidy | 10,87 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechno koření rozdrťte v hmoždíři na jemný prášek. Hmoždíř nevymývejte a nadrťte v něm ořechy.
Krok 2: Do vysoké nádoby (např. do tubusu na tyčový mixér) vložte špenát, přidejte koření, kokosové mléko, citronovou šťávu a špetku soli. Rozmixujte najemno.
Krok 3: Na talíři posypte oříšky.
Zveřejněno 15. 5. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní špenátový raw krém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qnB7
Moje poznámka
Pikantní špenátový raw krém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qnB7
Nejnovější recepty
Žampionový krém
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí roládky se sýrovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Panenka na zeleném pepři
Přidáno před 6 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Přidáno před 9 hodinami
Růžová bábovka
Přidáno před 17 hodinami
Hovězí krk pečený na česneku
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pudinková buchta
magdalenka před 38 minutami
Kuřecí s brokolicí a smetanou
Danoouch před 54 minutami
Dušené červené zelí s povidly
Krupe před 2 hodinami
Pórkový smetanový krém se sýrovými tousty
Alusice před 2 hodinami
Pečené koleno
magdalenka před 2 hodinami
Česneková kroupová polévka
magdalenka před 2 hodinami
Krémová pórková polévka
[email protected] před 3 hodinami
Boršč - trochu podle mě
Kdyzjehlad před 4 hodinami
Růžová bábovka
jemelka před 4 hodinami
Jednoduchá krupicová kaše aneb pohádka mládí
magdalenka před 4 hodinami
Tématické fráze:
špenátový krém,
raw krém,
raw kremy recepty
Suroviny:
špenát,
mléko kokosové,
koření nové koření,
pepř,
římský kmín celý,
skořice mletá,
zázvor mletý,
chilli,
šťáva limetková,
sůl,
oříšky kešu
Komentáře (2)