Postup přípravy
Krok 1: Nakrájíme si cibuli a hřiby (jiné houby nedoporučuji). Poměr hub a cibule je jako u guláše - kolik hub tolik cibule.
Krok 2: Cibuli necháme na másle zesklovatět, přidáme smetanu a houby a vaříme dokud houby nejsou dostatečně měkké. Na závěr mírně osolíme.
Krok 3: Podáváme s chlebem.
Zveřejněno 11. 6. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mlaskačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NBMp
Moje poznámka
Mlaskačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NBMp
Nejnovější recepty
Nutellové oříšky
Přidáno před 1 hodinou
Bramboráky s libečkem
Přidáno před 15 hodinami
Pivní cibulačka
Přidáno před 16 hodinami
Srnčí guláš
Přidáno před 17 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Přidáno před 17 hodinami
Dvoubarevná vláčná bábovka
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Americké okurky
magdalenka před 8 minutami
Jednoduchá jablečná buchta
Skunk před 1 hodinou
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 2 hodinami
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
VeronikaRob před 9 hodinami
Rychlá buchta s tvarohem a povidly - chuť jako hanácké koláče
Tomaassss před 10 hodinami
Vláčný mrkvový dort
Ashelin před 12 hodinami
Kedlubnové zelí
Bernardy@telecom.cz před 13 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Komberec před 15 hodinami
Suroviny:
houba hřib,
cibule,
máslo,
smetana na vaření,
sůl
Komentáře (2)