Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 835 kJ / 1 634 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,60 g |
Tuky | 69,97 g |
Vláknina | 9,93 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 3,81 g |
Sůl | 9,50 g |
Sacharidy | 188,95 g |
Postup přípravy
Na talíři sypeme hoblinkami parmazánu.
Zveřejněno 26. 6. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlé gnocchi s kapustou a parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QGQY
Moje poznámka
Rychlé gnocchi s kapustou a parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QGQY
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 13 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 19 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 20 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 23 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno 6. 5. 2025 05:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nebeský koláč
prochajdam před 33 minutami
Vepřová játra na minutku z horkovzdušné fritézy
Chlebajez před 1 hodinou
Pórková polévka s vejci, bramborami a lahůdkovým droždím
brtna před 1 hodinou
Maďarská rybářova polévka Halászlé
gedzitka před 2 hodinami
Chia pudink s ovocem
nasr.ferid před 3 hodinami
Krémová cibulačka
IIvveettaa před 7 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 13 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 13 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 15 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 16 hodinami
Tématické fráze:
gnocchi s kapustou,
gnocchi, kapusta,
gnocchi s kyslou kapustou,
noky skapustou kysov,
ginochi těstoviny s kapustou,
rychlé recepty z kapusty,
kapusta a gnochchi,
těstoviny s růžičkovou kapustou a parmazánem,
kapusta gnocchi
Suroviny:
gnocchi,
olej,
cibule,
klobása chorizo,
mouka hladká,
kapusta,
sůl,
pepř,
česnek,
voda,
parmazán
Komentáře (5)