Suroviny
Porce: 10 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 124 kJ / 2 181 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,63 g |
Tuky | 58,95 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 223 mg |
Sodík | 171 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 350,92 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Loupáčky plněné čokoládou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y6Z0
Moje poznámka
Loupáčky plněné čokoládou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y6Z0
Nejnovější recepty
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 2 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 3 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 8 hodinami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 8 hodinami
Hermelínová pomazánka se šunkou a pažitkou
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný jogurťák
danila před 38 minutami
Macecha řezy
lenulenka1. před 57 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
vaja1 před 1 hodinou
Tvarohové řezy, velmi šťavnaté
Vladka321 před 1 hodinou
Tvarohovo-ovesný koláč s jablky
Majanov před 1 hodinou
Rebarborový koláč
Libasaba před 2 hodinami
Lahůdkový losos za 10 minut
Lucie1001 před 2 hodinami
Tvarohová bábovka s rozinkami
Capkajda před 3 hodinami
Bábovka s tvarohem
habis před 3 hodinami
Tématické fráze:
croasanty od hrušky,
kroasanty podle hrušky,
croasanty od ladi hrušky,
mini croasanty od hrušky,
hruška croasanty,
láďa hruška loupáčky,
croasanty podle hrušky,
rohlíčky plněné čokoládou,
loupáčky od hrušky,
loupáčky,
croasanty s čokoládou,
loupáčky od ládi hrušky,
plnene loupaky,
recept na loupáčky,
loupáky s nutelou,
loupacky podle hrusky,
recept na domácí croasant,
loupáčky podle ládi hrušky,
loupáčky lada hruska,
rohlíky plněné čokoládou
Suroviny:
mléko,
žloutek,
tuk hera,
sůl,
kůra citronová,
mouka hladká,
cukr,
cukr vanilkový,
droždí,
čokoláda,
cukr skořice,
bílek,
mák
Komentáře (20)