Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sladký rohlík - loupák

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

16. 10. 2011 20:07

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie24 057 kJ / 5 750 kcal
Bílkoviny166,22 g
Tuky162,64 g
Vláknina34,00 g
Cholesterol 1,05 g
Sodík 5,54 g
Sůl13,62 g
Sacharidy888,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Sladký rohlík patří do skupiny jemného pečiva pro vysoký obsah tuku a cukru. Je to sortiment sladkého pečiva vhodný ke snídani nebo dětem na přesnídávku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen (moderátorka)

19. 10. 2011 08:52

Recept je hezký, možná i "hezkej":-D:-D Jen prosím doplnit postup pro Domácí pekárnu (nebo - recept přeřadit do jiné kategorie?)
Už několikrát se tu čeština zbytečně řešila a já si všimla, že pokud dojdou argumenty, vytáhne se aspoň špatný češtin a můžeme se hádat, že?;-)Naštěstí není v receptu, ale jen v komentářích, snad se není třeba vzrušovat?

Anna Kocikova Anna Kocikova

18. 10. 2011 23:20

Sladké loupáky mám moc ráda:-p+7:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 10. 2011 23:02

Kristova noho a je to tu zase:-((:no:
Františku, ode mne plus, mi se recept líbí.
Ostatním doporučuji, aby se "vobrátili" na diskuzi, popřípadě na pokec, potřebují-li si povykládat.

fb.lib fb.lib

18. 10. 2011 20:56

Sylva01:Byl jsem na chalupě proto jsem se nezapojil do diskuze.Víte jsou recepty kdy je dobré nafotit i pracovní postup a jsou recepty jako je loupák který prodávají v každém pekařství zbytečné fotit.Ano je lepší s fotkou máte pravdu,proto když loupáky upečete klidně vyfoťte podepište a fotku tam vložte,mě to vadit nebude.A co se týče gramáže tak mě to mrzí že máte tento postoj.Víte i minulém století vycházely kuchařky i v gramech a v tomto století vychází i v dkg..Víte gramáž je obchodní trik na lidi.Zabalený rohlík 30g je opticky větší než 3 dkg ,přitom jsou stejný.A ruku na srdce Vy kupujete 200g salámu nebo říkáte 20dkg.A ještě jeden příklad ,jistě máte doma recepty od sousedek,spolupracovníků,známých a 60% máte v dkg protože zbytek je hrníčkových.Přeji hezký den.

Sylva01 Sylva01

17. 10. 2011 09:55

fb.lib::-O co to tu pletete? Pokud sem dáte "originélní" recept na anglickou specialitu v pintách apod., tak je mi totálně k ničemu....nač pak takový recept? Na vokrasu?
Suroviny v dkg, finální výrobek v g....kdyby to bylo v kuchařce, nechci ji, pletlo by mě to.
Loupáky můžou být dobré, ale s vaším "vysvětlením" mě na ně přešla chuť. Mimochodem - pekl jste je? Mám ráda recepty s fotkama, vy jste zatím nevložil ani jeden takový. To na mě působí dojmem, že je jenom vypisujete z vaší voblíbené kuchařky...

Irrena Irrena

17. 10. 2011 08:59

Tyto loupáky musím zkusit:yes:Mně nevadí dkg, přece si to umím převést na gramy, jsem z těch starších a my jsme uváděli v dkg;-)Dneska se to už nenosí:-D

fb.lib fb.lib

16. 10. 2011 22:35

zizala:Já Vám věřím že Vám to přijde divné ale já to přepisuji z originální receptury tam je to uváděné v dkg a dcl.V gramech je pouze uváděn finálový výrobek.Víte když Vám zde napíši originální recept na anglickou specialitu tak to budete mít v ouncech a pintách jinak to už není originál.Berte to tak že tyto recepty jsou z minulého století a to se užívaly dkg proč to měnit.Já vím že gramy jsou spisovné ale dkg nejsou chybné.

zizala zizala (moderátorka)

16. 10. 2011 21:25

Františku, pište to v gramech :-/

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: loupák sladký rohlík domácí sladké rohlíky loupáčky sladký loupák sladky rohlík recept hrníčkové loupáky domácí sladky rohlik loupáky sladke domaci rohliky sladký loupák recept domaci sladke rohliky loupák recept sladke rohliky recept na sladky loupak sladké rohlíky-loupák loupaky video recept na sladký rohlík sladký rohlík s mákem sladky rohliky loupáky podle vaňka

Suroviny: mouka hladká, sůl, cukr, mléko sušené, droždí, margarín, cukr, vejce, vejce, mák, voda

TopRecepty.cz

Sladký rohlík - loupák

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v9m5