Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 071 kJ / 734 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,00 g |
Tuky | 38,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 266 mg |
Sodík | 3,72 g |
Sůl | 9,00 g |
Sacharidy | 13,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Poctivá česnečka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l9lJ
Moje poznámka
Poctivá česnečka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l9lJ
Nejnovější recepty
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 2 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové placičky s barevným zelím
Přidáno před 2 hodinami
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 8 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 25 minutami
Zapečený chřest
Leren před 1 hodinou
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 1 hodinou
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 2 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 2 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 2 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 2 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 2 hodinami
Tématické fráze:
hospodská česněčka,
příprava česnečky,
kvalitní česnečka,
priprava česnečka,
česnečka,
top recepty česnečka,
česnečka příprava,
česnečka recept,
poctivá česneková polévka,
česnečka top recept,
poctivá hospodská česnečka,
česneková polévka hospodska,
poctivá česnekačka,
recepty na česnečku,
recept na cesnecku,
česnečka postupy,
cesnečka polivka,
lepší česnečka,
lepší česnečka,
poctivá česnačka
Suroviny:
pórek,
šunka vepřová,
sýr eidam,
česnek,
sádlo vepřové,
chléb,
bujón zeleninový,
kmín drcený,
majoránka,
sůl,
máslo,
sýr tavený
Komentáře (8)
S česnekovou polévkou to bude asi ještě složitější než se svíčkovou omáčkou
Když se "léčím", tak se solí utřený česnek, kus másla (sádla), žloutek (nebo i bez žloutku) a mariánku na talíři zaleju vroucí vodou (v lepším případě vývarem z kostky, nejlepším případě vývarem z ledové kostky). Ale takovou jím pouze já...
No, a pak je česnečka, která už je jenom složitější: od cibulového základu, přes zásmažku, uzeniny až po nakostečkované zemáky, ale to už pomalu (podle poměru surovin) přechází v bramboračku, že