Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie2 965 kJ / 709 kcal
Bílkoviny117,90 g
Tuky7,14 g
Vláknina3,85 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 248 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy41,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

JanaDorazinova

28. 10. 2015 22:33

Petra: Jasně, někdy nemusí být :-)

Petra

28. 10. 2015 18:50

Gulášovku dělám úplně stejně :) Je nejlepší :-p Někdy ani tu mouku už nedávám...

josef

11. 9. 2015 20:18

Polevka OK.:yes::-Owww.torecepty.cz

JanaDorazinova

1. 12. 2012 10:23

pajánek : Tak to mám radost!! Vařechu určitě nevytahujte!:-D Ne na vnučku;-)

pajánek

1. 12. 2012 09:53

...polévka se povedla, :-p tak že jsem tu největší vařečku uklidil zpět do šuplíku, ale opatrně čert nikdy nespí.

pajánek

7. 11. 2012 09:15

...Dobrý den paní Jano.Vnučka je šikulka, ale já si pro jistotu vyndám stranou tu největší vařečku abych jí měl čistou a i po ruce že, a držte mě ale i sobě palce i ty u nohou abych jí nemusel použít jinak než k míchání polévky.Hezký den.Pajánek:-):-p;-):-K:-*:-D:-)):yes: "Běda vám jak se mi nepovede to bude sekec mazec"

JanaDorazinova

5. 11. 2012 11:17

pajánek::-O:-O:-O ježkovy oči, bojíím!!:-O Tu snad svede i moje 8 letá vnučka, tak snad to bude dobréé!:-D

pajánek

5. 11. 2012 11:11

...běda vám jak se mi polívčička nepovede, běda vám!:-D:-))

JanaDorazinova

3. 1. 2011 10:00

janatka;-):-p

janatka

3. 1. 2011 09:51

:-pDobrá,konečně se mě povedla podle mých představ.díky Jani!!!:yes:

spagetka

31. 3. 2009 21:45

S tou mrkví to je fakt - já bych ji ale před přidáním do polévky osmahla.;-)

JanaDorazinova

31. 3. 2009 21:42

Drobenka, no, nechám se poučit, už jsem to kdysi dělala. Někdy dám, někdy zapomenu;-)

Drobenka

31. 3. 2009 20:11

Jani, dej do gulášovky i 1 mrkev a uvidíš, jak bude mít znamenitou chuť. Mrkev nakrájenou na půl kolečka, přidám k masu cca 30 minut před dokončením. Když vaříme maso v papiňáku, tak mrkev přidáme do hrnce spolu s masem. Někdy přidávám i jednu zelenou papriku. A polévka má zas jiný šmrnc. Gulášové polévky mám ráda, proto dávám bodík.

Pejli

31. 3. 2009 19:02

na mou duši!! excelentní polívečka! :yes: eňo ňuŇo amerikáno ;-)

JanaDorazinova

31. 3. 2009 18:02

Ale no jóó, porád, já jsem ho teď dostala plný šuplík od bývalého manžela, tak holt jsem zapoměla, no:-))

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: gulášovka gulášovka recept gulášovka s mletým masem poctivá gulasova polevka recept na gulašovou polévku recept gulasovka poctivá gulášová polévka recept hovězí gulášovka gulášovka z hovězího maďarská gulášovka domaci gulasovka gulášovka v papiňáku gulasova polevka v tlakovem hrnci gulášová polévka v papináku gulášovka- recept jedno ducha gulašova polévka hovězi přesnídávková gulášovka gulášovka s masem masová gulášová polevka gulášovka z papiňáku

Suroviny: maso hovězí, cibule, paprika čerstvá červená, paprika sušená sladká, sůl, brambory, mouka hladká, česnek, majoránka, pepř, chilli, olej

TopRecepty.cz

Poctivá masová gulášovka

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RglE