Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Poctivá masová gulášovka

Hodnocení receptu je 4,9 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

31. 3. 2009 12:00

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie2 965 kJ / 709 kcal
Bílkoviny117,90 g
Tuky7,14 g
Vláknina7,70 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 248 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy41,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 10. 2015 21:33

Petra: Jasně, někdy nemusí být :-)

Petra

28. 10. 2015 17:50

Gulášovku dělám úplně stejně :) Je nejlepší :-p Někdy ani tu mouku už nedávám...

josef

11. 9. 2015 19:18

Polevka OK.:yes::-Owww.torecepty.cz

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 12. 2012 09:23

pajánek : Tak to mám radost!! Vařechu určitě nevytahujte!:-D Ne na vnučku;-)

pajánek

1. 12. 2012 08:53

...polévka se povedla, :-p tak že jsem tu největší vařečku uklidil zpět do šuplíku, ale opatrně čert nikdy nespí.

pajánek

7. 11. 2012 08:15

...Dobrý den paní Jano.Vnučka je šikulka, ale já si pro jistotu vyndám stranou tu největší vařečku abych jí měl čistou a i po ruce že, a držte mě ale i sobě palce i ty u nohou abych jí nemusel použít jinak než k míchání polévky.Hezký den.Pajánek:-):-p;-):-K:-*:-D:-)):yes: "Běda vám jak se mi nepovede to bude sekec mazec"

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 11. 2012 10:17

pajánek::-O:-O:-O ježkovy oči, bojíím!!:-O Tu snad svede i moje 8 letá vnučka, tak snad to bude dobréé!:-D

pajánek

5. 11. 2012 10:11

...běda vám jak se mi polívčička nepovede, běda vám!:-D:-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 1. 2011 09:00

janatka;-):-p

janatka janatka

3. 1. 2011 08:51

:-pDobrá,konečně se mě povedla podle mých představ.díky Jani!!!:yes:

spagetka spagetka

31. 3. 2009 20:45

S tou mrkví to je fakt - já bych ji ale před přidáním do polévky osmahla.;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

31. 3. 2009 20:42

Drobenka, no, nechám se poučit, už jsem to kdysi dělala. Někdy dám, někdy zapomenu;-)

Drobenka

31. 3. 2009 19:11

Jani, dej do gulášovky i 1 mrkev a uvidíš, jak bude mít znamenitou chuť. Mrkev nakrájenou na půl kolečka, přidám k masu cca 30 minut před dokončením. Když vaříme maso v papiňáku, tak mrkev přidáme do hrnce spolu s masem. Někdy přidávám i jednu zelenou papriku. A polévka má zas jiný šmrnc. Gulášové polévky mám ráda, proto dávám bodík.

Pejli Pejli

31. 3. 2009 18:02

na mou duši!! excelentní polívečka! :yes: eňo ňuŇo amerikáno ;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

31. 3. 2009 17:02

Ale no jóó, porád, já jsem ho teď dostala plný šuplík od bývalého manžela, tak holt jsem zapoměla, no:-))

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: gulášovka gulášovka recept gulášovka s mletým masem poctivá gulasova polevka recept na gulašovou polévku recept gulasovka poctivá gulášová polévka recept hovězí gulášovka gulášovka z hovězího maďarská gulášovka domaci gulasovka gulášovka v papiňáku gulasova polevka v tlakovem hrnci gulášová polévka v papináku gulášovka- recept jedno ducha gulašova polévka hovězi přesnídávková gulášovka gulášovka s masem masová gulášová polevka gulášovka z papiňáku

Suroviny: maso hovězí, cibule, paprika čerstvá červená, paprika sušená sladká, sůl, brambory, mouka hladká, česnek, majoránka, pepř, chilli, olej

TopRecepty.cz

Poctivá masová gulášovka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RglE