Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 257 kJ / 779 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,96 g |
| Tuky | 6,34 g |
| Vláknina | 41,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 12,70 g |
| Sůl | 31,50 g |
| Sacharidy | 139,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelí z gigantů a červené řepy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O0nB
Moje poznámka
Zelí z gigantů a červené řepy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O0nB
Nejnovější recepty
Kuřecí paličky ve slanině
Přidáno před 1 hodinou
Fazolový salát s mrkví a párkem
Přidáno před 9 hodinami
Batátová kaše
Přidáno před 10 hodinami
Krkovička s dýňovo-bramborovou kaší
Přidáno před 11 hodinami
Masová směs Mexiko
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí kousky s dýňovým pyré vhodné pro diabetiky
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dršťková polévka z jižní Moravy
alena.kyp před 10 minutami
Perníčky, které jsou hned měkké
Atilla před 1 hodinou
Nadýchaná banánová buchta
brtna před 10 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
brtna před 10 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
brtna před 10 hodinami
Babiččina fazolačka
Marierosulkova před 10 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
KetyHu před 11 hodinami
Vepřové plátky s krůtími játry a fazolkami
adelaku před 12 hodinami
Sekaná v anglické slanině
poirotka před 12 hodinami
Tématické fráze:
zelí z gigantu,
recepty z červené řepy,
červená řepa recepty,
recepty z kedlubny gigant,
červené zelí recept,
zelí s cervenou repou,
recept červená řepa se zelím,
zelí z červené řepy a kedlubny,
zelí z červené řepy,
červená řepa se zelím,
gigant zeli,
zavarene giganty,
recepty z gigantu,
recept zeli s červenou řepu,
zelí z červené řepy recept,
zeli cervena řepa recepty,
sterilizované zelí z červené řepy recept,
giganty recept,
červená řepa s giganty,
zelí z gigantu a červené řepy
Suroviny:
řepa červená,
cibule,
voda,
sacharin,
sůl,
kmín celý,
ocet
Komentáře (2)