Cibuláčkový tataráček
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Milujeme tataráček z uzeniny "cibuláček", je moc dobrý, když se připraví jako klasický tatarák z hovězího masa.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 12. 2016 19:57
21. 11. 2016 19:51
magdalenka: Mgadalenko, to už je namletá uzenina ve tvaru "buřtíku" - už je to namleté, nic pak nemeleš, jen podle sebe dochutíš
21. 11. 2016 19:46
Anna Kocikova: asi mýlka, je to uzenina opravdu, moc dobré, asi kupuješ něco jiného, mrknu se na Tvůj odkaz, děkuji
21. 11. 2016 16:57
Ivace64: Mňa zmiatla prvá veta v recepte, preto som si myslela, že ide o surové mäso v črievku - smícháme cibuláček atď...asi ho najprv nastrúhaš, alebo rozmixuješ. Métsky salám nepoznám, ale sem tam sa dá vidieť slušný tzv. Parízer. Z toho si to viem predstaviť. Dík za info.
21. 11. 2016 15:44
Ivace64: Ivi,tak to jsem Tě špatně pochopila a Magdalenku mylně informovala
Já znám pod názvem cibuláček a tataráček jen syrové mleté ochucené maso ve 150g střívku,které je k dostání u nás a které jsem přidala v odkazu k Magdalenčině dotazu
Ale i tak to máš hezké
Já znám pod názvem cibuláček a tataráček jen syrové mleté ochucené maso ve 150g střívku,které je k dostání u nás a které jsem přidala v odkazu k Magdalenčině dotazu
Ale i tak to máš hezké
19. 11. 2016 17:53
Jana Remkova: jj, je to tak,jak píši, když si vybavíš hrubozrnný métský salám,tak jemnější,nafotím někdy a pošlu
19. 11. 2016 17:26
Takže vidím, že jsem to pochopila dobře. Uzenina není syrové maso ve střívku. Métský salám, neboli taky čajovka, ano, to znám a miluji
19. 11. 2016 17:12
maris: dávala jsem sidříve taky, ale od té doby,co se pak na kolonoskopích lidem objevují parazité ,obcházím, už ,ani to medium maso nedělám, dělala jsem ho ráda,ale bojím se
19. 11. 2016 17:08
Anna Kocikova: Aničko, ale já ho kupuji jen jako uzeninu " cibuláček", nikoliv tataráček - není to žádné syrové mleté maso, je to opravdu uzenina, cibuláček, co jsem měla z Normy, ,je z Německa myslím, takže s ním pracuješ jako s uzeninou, aby nenastala mýlka,že jde o syrové maso, to nikoliv, něco jako hrubozrnný métský salám, ale tooje ještě ochucené cibulí apod.Až seženu,dám sem foto..
19. 11. 2016 17:08
Ivace64: u nás v Lidlu ho určitě nemají, no vidíš - každý to má nastaveno jinak. Já si s chutí dám pravý tatarák ze syrového hovězího, které si koupím a vím z čeho je udělaný, ale nebojím se si ho objednat i v dobré restauraci.
19. 11. 2016 17:03
maris: Kdysi jsem ho tam kupovala .Nyní je nejvíce v Lídlu Normě a v Kauflandu , je to uzenina, mne připomíná něčím hrubozrnný métský salám,ale tato uzenina je jemnější, mám mohokráte vyzkoušené, děláme na Silvestra a opravdu výborné, není to žádný"tatarák" ze syrového masa, nemáme k syrovému masu a tataráku z hovězího syrového důvěru, voní ,jako špekáčky, opravdu ho jen a jen doporučuji,už ho vyzkoušela i má mamka, sestra a každý se pro něj vrací.
19. 11. 2016 13:50
Jana Remkova: já nevím - ale je fakt, že po těchto věcech nekoukám, ať se na mě nikdo nezlobí, ale nemám k nim důvěru
19. 11. 2016 13:45
maris: Tam to ale taky není, neviděla jsem a taky si myslím, že když Iva napsala jemně mletá uzenina, nebude to mleté ochucené, syrové maso. To bych znala, to už jsem viděla, ale není na tom napsáno cubuláček, ale tataráček a je to myslím úplně něco jiného.
19. 11. 2016 13:26
Ivace64: Interspar v České republice skončil a už tady minimálně dva roky není. Jeho obchody převzal Ahold - Albert.
19. 11. 2016 11:22
magdalenka: Magdalenko,je to ochucené mleté maso,ze kterého můžeš udělat jak"tatarák"tak i knedlíčky do polévky, nebo k různým omáčkám.Pro info přidávám odkaz.Také se v Kauflandu,Tescu a Albertu prodává "Tataráček"1ks/150g,chuťově stejný.Oba druhy mívají v chladícím boxu,jak jsou krájené,vaukově balené salámy,paštiky a jiné uzeniny
http://www.sdilej.eu/pics/513fd2951d86134b805fb14c...
http://www.zdravapotravina.cz/salam/cibulacek
http://www.sdilej.eu/pics/513fd2951d86134b805fb14c...
http://www.zdravapotravina.cz/salam/cibulacek
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablkové buchtičky
Přidáno před 6 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 6 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 10 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 10 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 11 hodinami
Smetanová mňamka
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Výborné lasagne
misak2 uvařila před 1 hodinou
Chléb babičky Elišky
magdalenka uvařila před 2 hodinami
Avokádo brownie
Hejhulka007 uvařila před 3 hodinami
Domácí chléb ze žitné a hladké pšeničné mouky
PetraSt uvařila před 3 hodinami
Rychlé bramborové knedlíky
mibrix uvařila před 5 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
trybypet uvařila před 5 hodinami
Meruňkový koláč výborný
wakrim uvařila před 5 hodinami
American pancakes
mibrix uvařila před 5 hodinami
Jablečná ovesná kaše
evoule uvařila před 6 hodinami
Jarní cupcaky
S.pavla uvařil před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalý rebarborový koláč jako od babičky: Verze s pudinkem a drobenkou chutná naprosto úžasně
Jak připravit čaj z cibule? Naše babičky touto medicínou léčily nachlazení a kašel
Jak pěstovat cibuli zimní, sečku. Mrazuvzdorná vytrvalá rostlina je cenným přírůstkem do zahrady
Další recepty
Tématické fráze: cibuláček tataráček uzenina cibulacek métský cibuláček métský salám metsky salam recept cibuláček recept métský tataráček cibuláček recepty métský salám hrubozrnný cibuláček uzenina cibulacek tatarak tatarák cibulacek buřt cibuláček tatarák recept hrubozrnný métský salám co je to cibuláček cibulacek syrove maso hrubozrnný salám salam cibulacek
Suroviny: uzenina, cibulka jarní, kečup sladký, omáčka worcesterová, sůl, pepř, hořčice, chléb, česnek, olej
Cibuláčkový tataráček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k0zE
23 názorů