Suroviny
Porce: 2-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 402 kJ / 2 008 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,56 g |
Tuky | 38,80 g |
Vláknina | 42,50 g |
Cholesterol | 269 mg |
Sodík | 1,21 g |
Sůl | 1,99 g |
Sacharidy | 320,93 g |
Postup přípravy
Mouku podle potřeby průběžně dosypáváme, aby vznikla hmota, z níž čajovou lžičkou odebíráme těsto a tvoříme z něj válečky. Krok 2: Ty obalíme ve strouhance a smažíme ve vyšší vrstvě oleje dozlatova.
Podáváme teplé i studené jako přílohu nebo samotné, jen tak na chuť.
Zveřejněno 7. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborové smaženky s parmezánem a petrželkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3mQQ
Moje poznámka
Bramborové smaženky s parmezánem a petrželkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3mQQ
Nejnovější recepty
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 1 hodinou
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 5 hodinami
Meruňkový nákyp
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
Přidáno před 7 hodinami
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno 19. 6. 2025 16:21
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno 19. 6. 2025 15:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí Mrkvový dort
Alena Kovarova před 23 minutami
Vláčný mrkvový dort
Alena Kovarova před 51 minutami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
veronikamaskova@email.cz před 2 hodinami
Borůvkový koláč I.
RencaBarca před 3 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 3 hodinami
Pekingská polévka
Hanina_ před 3 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
Jakubka před 3 hodinami
Bramborové knedlíčky do polévky
ldislav před 4 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Dagemar před 4 hodinami
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
vaclavagregrova před 4 hodinami
Tématické fráze:
recepty s parmezánem,
bramborové smaženky,
bramborova kase s parmazanem
Suroviny:
kaše bramborová,
parmazán,
sušená bazalka,
vejce,
mouka hladká,
sůl,
strouhanka,
olej
Komentáře (3)