Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 181 kJ / 999 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,36 g |
Tuky | 99,22 g |
Vláknina | 1,45 g |
Cholesterol | 588 mg |
Sodík | 1,84 g |
Sůl | 4,52 g |
Sacharidy | 4,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Barevné a chutné bramborové smaženky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g8Nk
Moje poznámka
Barevné a chutné bramborové smaženky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g8Nk
Nejnovější recepty
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 10 minutami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 51 minutami
Dalgona sušenky
Přidáno před 1 hodinou
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 19 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 23 hodinami
Letní koláč s třešněmi
Přidáno 8. 7. 2025 08:30
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka z pomazánkového másla
nelinka62 před 1 minutou
Vánoční chlebíček
radekdolezal033 před 3 hodinami
Hovězí plátky na tymiánu
ZboSy před 3 hodinami
Vařená brokolice s česnekovo-bylinkovou omáčkou
brtna před 10 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Zlatnice před 11 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta
stefi.f47 před 12 hodinami
Cuketový perník
Markeeta před 12 hodinami
Bramborové vafle
Leontinka73 před 14 hodinami
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 15 hodinami
Tématické fráze:
smazene bramborove platky,
bramborové smaženky,
smaženky z brambor,
chutné bramboráky,
chutné recepty,
chutný bramborák,
bramborák s polentou,
chutné brambory,
bramborák smažený,
uvrit chutne,
jak uvařit chutně brambory,
chutný bramborák recept,
rychlé recepty z brambor,
braboraky recept chtne,
smažené brambory vánoční,
smažené brambory v celku,
hodnocení receptu chutný,
uvařené a smažené brambory,
rychlé a chutné bramboráky,
velmi chutné bramboráky bez masa
Suroviny:
brambory,
vejce,
mouka hladká,
slanina anglická,
mrkev,
celer řapíkatý,
petrželka,
sůl,
kečup sladký,
olej
Komentáře (9)