Bramborové smaženky s Hraškou s vůní čubrice

maris Kuchařka: maris

Bramborová jídla 19 názorů

Suroviny

500 g uvařených brambor ve slupce
4 lžíce Hrašky
1 vejce
2 lžíce polohrubé mouky
čubrica - podle chuti
pažitka
sůl
pepř
olej na smažení
Recept si zatím oblíbilo 20 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Brambory oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle. Přidáme vajíčko, Hrašku a ostatní ingredience. Je-li třeba, zahustíme moukou a vypracujeme těstíčko.

  2. Na pánvi rozpálíme olej a lžící do něho vkládáme hromádky, které mírně rozplácneme a smažíme dozlatova.

Poznámka

Můžeme podávat s hustou zakysanou smetanou s pažitkou a česnekem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Bramborové smaženky s Hraškou s vůní čubrice

1 2

Tématické fráze: čubřice co s hraskou recepty z čubrice co je čubrice co se používá z čubrice cubrika bramborové smaženky jídla z čubrice recepty s hraškou

Zapomněl/a jsem heslo