Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 700 kJ / 167 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,87 g |
Tuky | 1,23 g |
Vláknina | 21,21 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 337 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 23,52 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Česnekové řízečky z hovězího srdce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nonv
Moje poznámka
Česnekové řízečky z hovězího srdce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nonv
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 7 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 18 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 22 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jogurtová bábovka
Cerpes před 16 minutami
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 40 minutami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 48 minutami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 59 minutami
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 2 hodinami
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 2 hodinami
Toskánský bůček
poirotka před 3 hodinami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 3 hodinami
Tématické fráze:
hovězí srdce recepty,
hovězí srdce,
hovezi srdce recept,
recept na hovězí srdce,
recepty na hovezi srdce,
hovězí na česneku,
hovězí srdce-recepty,
recept hovězí srdce,
hovezi srdce priprava,
recepty hovězí srdce,
srdce hovezi recept,
hovězí srdce smažené,
hovězí recepty,
smažené hovězí srdce recept,
recepty z hovězího srdce,
recept z hoveziho srdce,
býčí koule recept,
smažené hovězí srdce česnek,
příprava hovězího srdce,
hovězí srdce pomazánka
Suroviny:
srdce hovězí,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
česnek,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř celý,
sůl,
česnek,
koření na steaky,
mouka hladká,
hořčice,
parmazán,
olej
Komentáře (1)