Postup přípravy
Krok 1: Brambory nastrouháme na hrubém stuhadle, pokud mají hodně vody, necháme na cedníku odkapat.
Krok 2: Nastrouhané brambory dáme do mísy, přidáme vejce, propasírovaný česnek, sůl, pažitku, hladkou mouku, krevety a dobře promícháme.
Krok 3: V pánvi rozpálíme olej a bramboráčky smažíme z obou stran dozlatova.
Zveřejněno 30. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramboráčky s krevetami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zgEZ
Moje poznámka
Bramboráčky s krevetami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zgEZ
Nejnovější recepty
Čočkový chléb se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Koláč s rebarborou
Přidáno před 12 hodinami
Vícezrnné kaiserky
Přidáno před 17 hodinami
Restovaný chřest se žampiony
Přidáno před 19 hodinami
Jahodový koktejl podle ČSN
Přidáno před 19 hodinami
Nudličky vepřových jater v pikantní omáčce
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cestovní perník
Vladka321 před 2 hodinami
Hovězí nudličky po sečuánsku podle čínského kuchaře
Vašek před 8 hodinami
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
Miluska56 před 11 hodinami
Vepřové výpečky II
Nic_olS před 11 hodinami
Segedínský guláš
Nic_olS před 11 hodinami
Koláčky s tvarohem a meruňkami
Nic_olS před 11 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Nic_olS před 11 hodinami
Cuketový perník
Nic_olS před 11 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 před 12 hodinami
Bábovka ze zbylých bílků
Mamaliska před 12 hodinami
Tématické fráze:
krevety recept,
krevety recepty,
recept bramboráčky,
recepty na krevety,
krevety v konzervě,
recept s krevetami,
krevety-recepty,
bramboracky varene ve vode,
recepty z krevet
Suroviny:
brambory,
krevety,
mouka hladká,
pažitka,
kmín celý,
vejce,
česnek,
sůl,
olej
Komentáře (5)
Spis bych uz varene krevety jeste jednou tepelne nezpracovavala, ony gumovati i cerstve, pokud je nevarite jen kratce.
Asi bych pouzila cerstve krevety a brambory zpracovala jen s nejakou cerstvou bylinkou, aby se chute nebily.