Postup přípravy
Krok 1: Brambory nastrouháme na hrubém stuhadle, pokud mají hodně vody, necháme na cedníku odkapat.
Krok 2: Nastrouhané brambory dáme do mísy, přidáme vejce, propasírovaný česnek, sůl, pažitku, hladkou mouku, krevety a dobře promícháme.
Krok 3: V pánvi rozpálíme olej a bramboráčky smažíme z obou stran dozlatova.
Zveřejněno 30. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramboráčky s krevetami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zgEZ
Moje poznámka
Bramboráčky s krevetami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zgEZ
Nejnovější recepty
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 1 hodinou
Opilcův kapr
Přidáno před 6 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 12 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 21. 12. 2025 17:52:16
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá ořechová náplň do cukroví
zvon23 před 5 minutami
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Wanilor před 1 hodinou
Piškotová vosí hnízda
vladka.sme před 1 hodinou
Snadná vaječná pomazánka
Slavista62 před 1 hodinou
Jednoduchá hermelínová pomazánka
Slavista62 před 1 hodinou
Domácí šunková pěna
Slavista62 před 1 hodinou
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 2 hodinami
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 2 hodinami
Nivové hvězdičky
80Katerina.M před 2 hodinami
Medovníkové koule
Dechtochema před 2 hodinami
Tématické fráze:
krevety recept,
krevety recepty,
recept bramboráčky,
recepty na krevety,
krevety v konzervě,
recept s krevetami,
krevety-recepty,
bramboracky varene ve vode,
recepty z krevet
Suroviny:
brambory,
krevety,
mouka hladká,
pažitka,
kmín celý,
vejce,
česnek,
sůl,
olej
Komentáře (5)
Spis bych uz varene krevety jeste jednou tepelne nezpracovavala, ony gumovati i cerstve, pokud je nevarite jen kratce.
Asi bych pouzila cerstve krevety a brambory zpracovala jen s nejakou cerstvou bylinkou, aby se chute nebily.