Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 757 kJ / 1 137 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,08 g |
Tuky | 54,28 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 402 mg |
Sodík | 253 mg |
Sůl | 0,86 g |
Sacharidy | 124,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celozrnné wafle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rWy2
Moje poznámka
Celozrnné wafle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rWy2
Nejnovější recepty
Placičky z podmáslí
Přidáno před 3 hodinami
Karpatské lečo
Přidáno před 4 hodinami
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno před 6 hodinami
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno před 8 hodinami
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno před 9 hodinami
Hrnková cuketová bábovka
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchané čokoládové muffiny
Lucie1001 před 13 minutami
Zeleninový bulgur
Lucie1001 před 16 minutami
Cuketová buchta
miryg13 před 1 hodinou
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
ErikaU před 3 hodinami
Bleskové rohlíky
Lidusenkaf před 3 hodinami
Kynutý meruňkový táč
Rapljan před 3 hodinami
Drožďovo-cuketová polévka s nočky
TondaJ před 3 hodinami
Polévka z lišek
xSarka před 4 hodinami
Česnekové bagety
Bretik před 4 hodinami
Tématické fráze:
celozrnné vafle,
vafle z celozrnné mouky,
vafle z zitne mouky,
žitné vafle,
celozrnne vafle recept,
celozrné vafle recept,
wafle,
wafle z žitne mouky,
recept na vafle z celozrnné mouky,
vafle s zitne mouky,
celozrenné vafle,
recept celozrnné vafle,
zdravé vafle z celozrnné mouky,
celozrne vafle,
vafle z žitné mouky recept,
wafle s celozrnné mouky,
recept na zdrave wafle,
celozrné vafle recepty,
vafle žitné,
žitné wafle
Suroviny:
mouka celozrnna pšeničná,
prášek do pečiva,
cukr vanilkový,
kůra citronová,
máslo,
vejce,
mléko
Komentáře (9)
a navíc se každé takové těsto musí nechat aspoň 10 min odležet. A taky je mi záhadou, proč jsou suroviny v češtině a postup slovensky.
Ale stejně by bylo fajn, kdyby autorka uvedla, z jaké celozrnné mouky to dělá.