Suroviny pro 15
15
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 989 kJ / 3 822 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 77,85 g |
| Tuky | 181,47 g |
| Vláknina | 15,79 g |
| Cholesterol | 1,31 g |
| Sodík | 776 mg |
| Sůl | 1,65 g |
| Sacharidy | 461,34 g |
Postup přípravy
Krok 1: Upečeme piškotový plát. Hned stočíme i s papírem, na kterém se pekl. Necháme vystydnout.
Uvařený vychladlý pudink vyšleháme se změklým máslem do krému. Tímto krémem natřeme vychladlou roládu a dáme zatuhnout do ledničky. Krok 2: Roládu nakrájíme na silnější plátky, celkem asi 15. Tyto plátky, pokud je krém opravdu pěkně zatuhlý, namáčíme do čokoládové polevy a klademe na pečící papír namočenou stranou nahoru. Vychladíme. Krok 3: Na okraj každého plátku rolády nastříkáme šlehačku, doprostřed vložíme ovoce a zalijeme trochu zchladlou želatinou, aby se neporušila šlehačka. Dáme opět vychladit.
Uvařený vychladlý pudink vyšleháme se změklým máslem do krému. Tímto krémem natřeme vychladlou roládu a dáme zatuhnout do ledničky. Krok 2: Roládu nakrájíme na silnější plátky, celkem asi 15. Tyto plátky, pokud je krém opravdu pěkně zatuhlý, namáčíme do čokoládové polevy a klademe na pečící papír namočenou stranou nahoru. Vychladíme. Krok 3: Na okraj každého plátku rolády nastříkáme šlehačku, doprostřed vložíme ovoce a zalijeme trochu zchladlou želatinou, aby se neporušila šlehačka. Dáme opět vychladit.
Zveřejněno 13. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dezerty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9oKD
Moje poznámka
Dezerty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9oKD
Nejnovější recepty
Losos pečený v listovém těstě
Přidáno před 1 hodinou
Arašídové kytičky
Přidáno před 2 hodinami
Indické květákovo-brokolicové kari
Přidáno před 2 hodinami
Čtverečky s meruňkami
Přidáno před 2 hodinami
Linecké cukroví s nastrouhanými mandlemi
Přidáno před 2 hodinami
Tilápie s tarhoňou
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Srbské rizoto z vepřové plece
Ellinnka1 před 24 minutami
Domácí tuňáková pomazánka s pažitkou
vanilj před 1 hodinou
Bábovka Ing. Petr
Wacor před 1 hodinou
Retro kokosky mojí babičky
dandelion.z před 1 hodinou
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
Petronil78 před 1 hodinou
Karlovarský knedlík
brozak.cd před 1 hodinou
Bylinková remuláda k pečenému nebo grilovanému masu
Suumaa před 2 hodinami
Kuřecí směs s klíčky fazolí mungo
bartonik před 2 hodinami
Nakládaný hermelín I
Sima1 před 2 hodinami
Polévka z kachních drůbků s drobením
Kajkajak před 3 hodinami
Tématické fráze:
dezerty,
top dezerty,
dezerty recepty,
dezert,
nejlepší recepty na dezerty,
nejlepší dezerty,
deserty,
recept na dezert,
dezerty recept,
recepty na dezerty,
nejlepší dezert,
recepty dezerty,
dezert recept,
recepty dezert,
desert,
top recepty dezerty,
recept na dezerty,
nejlepší recepty dezerty,
top deserty,
recepty na dezert
Suroviny:
bílek,
cukr,
žloutek,
voda,
olej,
mouka polohrubá,
mléko,
pudink vanilkový,
cukr,
máslo,
čokoláda na vaření,
tuk 100%,
rama máslová,
cukr vanilkový,
kakao,
želé dortové,
šťáva kompotová
Komentáře (2)