Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 637 kJ / 2 064 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 250,38 g |
Tuky | 108,75 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 821 mg |
Sodík | 3,68 g |
Sůl | 9,23 g |
Sacharidy | 21,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kuřecí prsa nakrájíme na kostky nebo nudličky, osolíme, opepříme a na oleji je orestujeme. Přilijeme smetanu a přidáme nalámanou nivu.
Krok 2: Mícháme tak dlouho, dokud se všechny kousky nivy nerozpustí. Přidáme bazalku a ještě chvíli povaříme.
Krok 3: Podáváme s těstovinami nebo pečenými brambory.
Zveřejněno 6. 8. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchá nivová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0ny3
Moje poznámka
Jednoduchá nivová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0ny3
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Nejlepší povidla
Přidáno před 1 hodinou
Vepřová panenka na žampionech se špenátem
Přidáno před 4 hodinami
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 14 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 14 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 15 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa v jogurtovo - česnekovém těstíčku
Ivana64 před 56 minutami
Buchta z cukety
Martina101 před 1 hodinou
Vepřové na houbách
radbastim před 1 hodinou
Pražský koláč podle ČSN
pavlina.simr před 1 hodinou
Těstovinový salát
Elen0766 před 1 hodinou
Nejlepší špenát
mafinka888 před 2 hodinami
Citrónová Babeta z DP
Myskamk před 2 hodinami
Nivová omáčka
PetrM před 3 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
MartinaDolakova před 3 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
Eva z HK před 3 hodinami
Tématické fráze:
nivová omáčka bez smetany,
nivova omacka,
nivová omáčka se smetanou,
lehká nivova omáčka,
nivova omacka recept,
nivova polevka,
jednoducha omacka,
jednoducha omacka recept
Suroviny:
prsa kuřecí,
sýr niva,
smetana na vaření,
bazalka čerstvá,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (2)