Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 475 kJ / 2 743 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,16 g |
Tuky | 183,56 g |
Vláknina | 33,60 g |
Cholesterol | 332 mg |
Sodík | 2,51 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 222,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme je a necháme vychladnut. Oloupané brambory nakrájíme na plátky, cibuli na tenká půlkolečka (použila jsem fialovou), okurky na plátky nebo kostičky.
Majonézu dobře promícháme se zakysanou smetanou. Krok 2: Všechny suroviny spojíme dohromady, salát dochutíme solí a pepřem (a pokud je třeba, kapkou octa a cukru) a vmícháme nasekanou pažitku.
Majonézu dobře promícháme se zakysanou smetanou. Krok 2: Všechny suroviny spojíme dohromady, salát dochutíme solí a pepřem (a pokud je třeba, kapkou octa a cukru) a vmícháme nasekanou pažitku.
Zveřejněno 20. 9. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vídeňský bramborový salát se smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mzpr
Moje poznámka
Vídeňský bramborový salát se smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mzpr
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 5 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 12 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 14 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 5 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 5 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 7 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 7 hodinami
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 7 hodinami
Vepřová játra na slanině
Sahula před 7 hodinami
Sekaná
evik_svistik před 8 hodinami
Kopřivový špenát
Jan_Nepomuk před 9 hodinami
Zapečený chřest s kuřecím masem
danamamina před 11 hodinami
Tvarohové řezy
Saratice před 13 hodinami
Tématické fráze:
vídeňsky bramborovy salat,
bramborový salát se smetanou,
vídeňský salát,
bramborový salát vidensky,
vídenský teplý bramborový salát,
vídenský bramborový salát-recept,
bramborový salát se zakysanou smetanou,
vídeňský bramborový salát se zakysanou smetanou,
bramborový salat ze smetanou,
teplý vídenský salát,
receptury studených pokrmů bramborový salát,
bramborový salát receptura,
vídeňský salát s okurkou,
bramborový salát s jogurtem a zakysanou smetanou,
vídeňský bramborový salát recept,
vidensky bramborovy salat z zakysané smetany,
vídeňský bramborový salát s okurkou,
vídeňský salát doma videorecept,
bramborovy dalat se snetanou,
vídeňský salát se zakysanou smetanou
Suroviny:
brambory,
cibule,
okurky sterilované,
pažitka,
majonéza,
smetana zakysaná,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (10)
Změnil bych ale jeho název, protože Vídeňský salát se vždy podává teplý a tady to díky použitým ingrediencím nehrozí.
Salát bude výborný, žádný sucharda