

Vídeňský salát
Suroviny 2-4 porce
- brambory
- sůl
- pepř
- čerstvá pažitka
- cibulka
- voda
- olej
- hořčice
Postup přípravy receptu
Brambory uvaříme a vychladlé nakrájíme na kolečka. Přidáme cibulku na drobno a pažitku. Uděláme si zálivku: vodu, olej, sůl, pepř a hořčici. Zalijeme brambory.
Nejlépe je udělat den předem, aby se odležel a brambory pěkně nasákly zálivku. Já dávám hořčici plnotučnou a trochu dijon-francouzské.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Vídeňský salát
-
ve středu byl v MasterChef,tak jsem včera dělala podle tohoto receptu a je moc dobrý
-
Do pravého Videňaku patří hrst sekané petrželky a lžička mouč.cukru
-
gabcule20: A já za recept
-
Eliza:Děkuji za přidání fotečky
-
BILKOVAI: A vieš, že s tým mangoldom to bol dobrý nápad?
-
Také jsem ho minulý týden dělala, posílám foto.
+
-
BILKOVAI: tak jsi mohla přidat foto!!
-
Předevčírem jsem zrovínka dělala a přidala jsem do něho na cibulce podušený mangold. Mňam
-
Irrena: Já taky
-
Tyhle jednoduché saláty mám nejraději