Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 952 kJ / 945 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 175,10 g |
Tuky | 26,60 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 409 mg |
Sodík | 865 mg |
Sůl | 2,18 g |
Sacharidy | 1,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí prsa s exotickým ovocem (bez tuku)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ql15
Moje poznámka
Kuřecí prsa s exotickým ovocem (bez tuku)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ql15
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 2 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 6 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 16 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 16 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 16 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 2 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 3 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 4 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 4 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 5 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 6 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 6 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 7 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 9 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 9 hodinami
Tématické fráze:
kaki s kuřecím masem,
kureci maso s ovocem,
kuřecíprsa s ovocem,
kuřecí s kaki,
kuřecí prsa recept,
kureci prsa s ovoce,
kuřecí na z kaki,
kureci prsa na kaki,
kuřeci a z kaki,
recepty s exotickým ovocem,
kuřecí prsa na ovoci,
kaki a kureci,
kureci prsa na mandarinky,
kureci prsa na mandarinky,
maso z ovocem,
kuřecí prsa s kaki
Suroviny:
prsa kuřecí,
kaki,
mandarinky,
brusinky zavařené,
sůl,
pepř,
parmazán
Komentáře (7)
Už vás čtu jenom z čiré zvědavosti...
Vy zde podrobujete tortuře evidentně nedozrálé kaki, jehož konzistence se blíží spíše cukrové řepě
Griluji kdeco, tak jsem tedy poprvé zkusil opražit i naměsíčkované mandarinky...
Proč se to tak dělá?
Pravda, MĚKKÁ dužina ještě poněkud změkla, zato ale slupečky ztuhly a zhořkly (hořkost mi nevadí).
Pokud se to ad. 3 postupu ještě vaří, nestačilo by to i bez opékáni předem?
No, "Éto váše děěělo", že