Plněné kuřecí karbanátky (bez tuku)

Drůbeží maso Doba přípravy: 30 minut 0 názorů

Drůbeží maso Doba přípravy: 30 minut 0 názorů

Suroviny 8 porcí

1 kg kuřecího Šumavského masa
4 vejce
4 sterilované okurky
kukuřičné lupínky na obalení

Postup přípravy receptu

  1. Uvaříme vejce natvrdo, okurky rozkrojíme na poloviny.

  2. Šumavské kuřecí maso je mleté a ochucené, není třeba ho nijak dochucovat ani upravovat. Mokrýma rukama (aby se maso nelepilo) rozdělíme maso na 8 porcí. Do masa pak opět mokrýma rukama zabalíme na porci ½ vajíčka a ½ okurky.

  3. Kukuřičné lupínky vložíme do igelitového sáčku a válečkem rozdrtíme. Maso obalíme v rozdrcených lupíncích.

  4. Na rošt z trouby rozprostřeme pečící papír, a na něj položíme karbanátky. Pečeme v předehřáté troubě na 180 ºC cca 15-20 minut, až karbanátky zezlátnou. Servírujeme s brambory nebo bramborovou kaší a zeleninovou oblohou.

Komentáře k receptu Plněné kuřecí karbanátky (bez tuku)

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: kuřecí karbanátky plněné karbanátky karbanátky z kuřecího mletého masa karbanátky z kuřecího z mletého masa karbanátky recept šumavské kuřecí maso kuřecí karbanátky z trouby kuřecí karbanátky do trouby recepty.cz karbanátky z kuřecího masa kuřecí závitky bez tuku kuřecí karbanatky. plněné karbenátky z trouby recept na karbanátky karbanatky v troubě s plněné nivou karbanatky be ztuku karbanatek v troubě plněný s nivou recept kuchare karbanatek mleté kuřecí maso karbanátky karbanátky kuřecí recept karbanátky ze zelí bez tuku