

Hovězí trochu jinak
Suroviny 4 porce
- 500 g hovězího masa
- 1 sklenička Moravského salátu nebo Kunovjanky
- sůl a pepř
- olej
- knedlík
Postup přípravy receptu
Hovězí maso opečeme ze všech stran, podlijeme a dusíme do měkka. Vyjmeme, naporcujeme. Do výpeku vyklopíme skleničku Moravského salátu nebo Kunovjanky a jen prohřejeme. Podáváme s houskovým knedlíkem.
Poznámka od kuchařky
Pozor! Nezahušťuje se!
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Hovězí trochu jinak
-
No nevím,chuť může být dobrá,ale výpek a voda z Kunovjanky ,myslím,že to bude dost řídké ,ke knedlíku
-
Také máme rádi omáčku s touto nakládanou zeleninou, ale podstata tohoto receptu mi nesedí. Nějaký ten cibulový základ a tak podobně. Ale proti gustu holt žádný dišputát, aneb 100 lidí 100 chutí
-
Dobrý den, dovolila jsem si přidat fotku. Je to moc dobré.
-
Nezahušťuje se - tohle je dost husté i tak
-
mika59: Tak to se omlouvám na tuk jsem zapoměla a maso jaké máte rádi.My preferujeme přední.
-
Tak tohle je hodně strohé....bez tuku....jaké hovězí....???