Hovězí trochu jinak

Suroviny 4 porce

500 g hovězího masa
1 sklenička Moravského salátu nebo Kunovjanky
sůl a pepř
olej
knedlík

Postup přípravy receptu

  1. Hovězí maso opečeme ze všech stran, podlijeme a dusíme do měkka. Vyjmeme, naporcujeme. Do výpeku vyklopíme skleničku Moravského salátu nebo Kunovjanky a jen prohřejeme. Podáváme s houskovým knedlíkem.

Poznámka od kuchařky

Pozor! Nezahušťuje se!

Komentáře k receptu Hovězí trochu jinak

  • mimosa mimosa

    No nevím,chuť může být dobrá,ale výpek a voda z Kunovjanky ,myslím,že to bude dost řídké ,ke knedlíku

    Odpovědět

  • srettka srettka

    Také máme rádi omáčku s touto nakládanou zeleninou, ale podstata tohoto receptu mi nesedí. Nějaký ten cibulový základ a tak podobně. Ale proti gustu holt žádný dišputát, aneb 100 lidí 100 chutí:-)

    Odpovědět

  • Petra Dvor. Petra Dvor.

    Dobrý den, dovolila jsem si přidat fotku. Je to moc dobré.

    Odpovědět

  • hosta hosta

    Nezahušťuje se - tohle je dost husté i tak ;-)

    Odpovědět

  • hambrtka hambrtka(autorka receptu)

    mika59: Tak to se omlouvám na tuk jsem zapoměla a maso jaké máte rádi.My preferujeme přední.

    Odpovědět

  • mika59 mika59

    Tak tohle je hodně strohé....bez tuku....jaké hovězí....???

    Odpovědět

Tématické fráze: hovezi trochu jinak hovězí jinak predni hovezi trochu jinak hovezi truchu jinak recepty hovězí maso trochu jinak tokáň