Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí na zázvoru

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

24. 11. 2008 18:55

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 755 kJ / 419 kcal
Bílkoviny2,73 g
Tuky42,17 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 35 mg
Sodík 806 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy6,35 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Toto jídlo je bezkonkurenční jedničkou naší rodiny.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Eja57 Eja57

1. 12. 2019 12:05

K prvnímu seznámení s pomalým hrncem jsem zvolila hovězí na zázvoru...nejvíc se asi podobá tomuto receptu, přidán česnek...foto....

Majka

19. 1. 2013 14:34

U nás doma se vařila t.zv.zázvorová. Rozdíl od zde uváděných receptů je v tom, že se omáčka zahustila smetanou. a musím říct, že je to stále jedno z našich velice oblíbených jídel.:-K

Matus

21. 6. 2012 15:11

Vyskúšal som recept a musím povedať, že výsledok bol výborný, pár dobrý informácii o zázvore som našiel na zazvor.com/

Anna Kocikova Anna Kocikova

19. 2. 2012 11:58

Moc príma receptík:-p+8:yes:Roštěnky vypadají moc dobře:-K

helena

4. 2. 2011 15:53

recept nepoznám, ale pozdáva sa mi, na víkend ho rozhodne vyskúšam :-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

30. 1. 2011 13:09

Moc pekne to vypada, take neco kuchtim a damk pak take , :yes:

Terka

15. 3. 2010 04:11

Je to super papáníčko a návštěva většinou ani tento recept nezná.Ještě se ale nestalo, aby si nikdo nepřidal.Jenom tam dávám hodně cibule ta dělá ten "sosík" klidně i 1kg na kilo masa a taky záleží na množství zázvoru někomu vadí jeho štiplavá chuť,když se ho dá hodně.Výboný je to i s masem na výpečky.:yes:

marunda marunda

23. 11. 2009 08:57

vypadá to nádherně, dávám do oblíbených a bod.:-p

Stana

28. 6. 2009 14:55

Je to uzasne, dala jsem tam cerstvy zazvor a k tomu ryzi, super!:yes:

Janinka

27. 12. 2008 17:03

Hello, i já se přidávám k názoru: domácí bezkonkurenční menu! Mohla bych to vařit každý týden. Jako příloha jde k tomu úplně všechno, knedlíky, brambory, těstoviny i rýže a mám to i vyzkoušené, přesto nemohu říct, co je nejlepší- chutná vše. Samozřejmě dávám 1.:-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 11. 2008 13:39

Tak to je dobře, vyzkouším:-p

spagetka spagetka

26. 11. 2008 13:34

Jani dělám právě z vepřového, neboj se. Je to výborné, já to naopak zkusím z hovězího :yes::-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 11. 2008 13:18

Už 2 dny koukám na ten recept ta kombinace se špenátem mne tak láká, jenže, jsme po té zabíječce, masa plný mražák, nevíte, jaké by to bylo třeba s v. kýty?

Paprika Paprika

25. 11. 2008 09:32

Už je v oblíbených. Já tot jídlo vůbec neznám, ani z jídelních lístků v restauracích. Roštěnky mám v mrazáku. Mám tip na víkend Ď.;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 11. 2008 21:19

Vypadá to úžasně:-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: hovězí plátky na zázvoru hovězí maso na zázvoru recepty na hovezi maso na zazvoru zázvor recepty recepty ze zázvoru na zázvoru hovězí roštěná na zázvoru zázvor recept maso na zázvoru recepty zázvor hovezi se zazvorem recept zázvor zázvor hovězí kyta na zazvoru hovezí vypečky vaříme se zázvorem roštěná na zázvoru peceme hovezi pečeme hovězí maso recepty se zázvorem

Suroviny: hovězí zadní, sůl, pepř, zázvor mletý, mouka hladká, slanina, cibule

TopRecepty.cz

Hovězí na zázvoru

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o2PL