Hovězí jinak

saudyova Kuchařka: saudyova

Doba přípravy: 2 hodiny 4 porce Hovězí maso 2 názory

Suroviny

hovězí maso
zelenina Moravanka
25 dkg šunkového salámu
kečup
brambory
cibule
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nahrubo pokrájíme a dáme do pekáče, maso nakrájíme na kostky, dáme do pekáče, osolíme a opepříme, přidáme slitou zeleninu Moravanku, na kostky nakrájený šunkový salám, 4 lžíce kečupu a promícháme.

  2. Dáme do trouby asi na 180 stupňů, zhruba tak na hodinu.

  3. Až maso změkne, přidáme uvařené brambory, a ještě asi dvacet minut zapékáme.

Poznámka

Jídlo je díky moravance ostřejší, takže pokud s tím chce někdo krmit děti, může Moravanku nahradit Kunovjankou, ta nepálí.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 13 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Hovězí jinak

  • pavla pavla(neregistrovaná)

    maso jsem upravila dala pec i z branborana na ctvrtky moravanku jsenm necedila recept chutnal dala jsem koreni na hov peceni:-K

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    Recept jsem trošku upravila, místo šunkového salámu jsem dala kostky slaniny a kečup jsem nahradila rajským protlakem a kořením. Všem chutnalo, takže posílám bod. (a fotky...:-) )

    Odpovědět

Tématické fráze: hovězí po štýrsku hovězí maso jinak kotlety s kunovjankou hovězí maso s kunovjankou hovězí na kunovjance maso s kunovjankou hovězí s kunovjankou maso na kunovjance hovězí maso na kunovjance hovězí maso po štýrsku kotlety na kunovjance hoveyi jinak hovězí pec maminčiny recepty hovězí kližka hovězi recepty hovězí guláž s kunovjankou hovězí maso po štírsku hovězí omáčka s kunovjankou omáčka na kunovjance hovězí polévka jinak

Zapomněl/a jsem heslo