

Hovězí jinak
Doba přípravy: 2 hodiny 4 porce Hovězí maso 2 názory
Suroviny
- hovězí maso
- zelenina Moravanka
- 25 dkg šunkového salámu
- kečup
- brambory
- cibule
- sůl
- pepř
Postup přípravy receptu
Cibuli nahrubo pokrájíme a dáme do pekáče, maso nakrájíme na kostky, dáme do pekáče, osolíme a opepříme, přidáme slitou zeleninu Moravanku, na kostky nakrájený šunkový salám, 4 lžíce kečupu a promícháme.
Dáme do trouby asi na 180 stupňů, zhruba tak na hodinu.
Až maso změkne, přidáme uvařené brambory, a ještě asi dvacet minut zapékáme.
Poznámka
Jídlo je díky moravance ostřejší, takže pokud s tím chce někdo krmit děti, může Moravanku nahradit Kunovjankou, ta nepálí.
Pochutnali jste si? Sdílejte recept!
Sdílet na Facebooku Poslat emailem
Recept sdílelo již 9 kuchařů a kuchařek
Alternativy k tomuto receptu
Zobrazit další alternativyOhodnoťte recept: Hovězí jinak
-
maso jsem upravila dala pec i z branborana na ctvrtky moravanku jsenm necedila recept chutnal dala jsem koreni na hov peceni
-
Recept jsem trošku upravila, místo šunkového salámu jsem dala kostky slaniny a kečup jsem nahradila rajským protlakem a kořením. Všem chutnalo, takže posílám bod. (a fotky...
)