Hovězí jinak

Hovězí maso Doba přípravy: 2 hodiny 2 názory

Hovězí maso Doba přípravy: 2 hodiny 2 názory

Suroviny 4 porce

hovězí maso
zelenina Moravanka
25 dkg šunkového salámu
kečup
brambory
cibule
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nahrubo pokrájíme a dáme do pekáče, maso nakrájíme na kostky, dáme do pekáče, osolíme a opepříme, přidáme slitou zeleninu Moravanku, na kostky nakrájený šunkový salám, 4 lžíce kečupu a promícháme.

  2. Dáme do trouby asi na 180 stupňů, zhruba tak na hodinu.

  3. Až maso změkne, přidáme uvařené brambory, a ještě asi dvacet minut zapékáme.

Poznámka od kuchařky

Jídlo je díky moravance ostřejší, takže pokud s tím chce někdo krmit děti, může Moravanku nahradit Kunovjankou, ta nepálí.

Komentáře k receptu Hovězí jinak

  • pavla pavla(neregistrovaná)

    maso jsem upravila dala pec i z branborana na ctvrtky moravanku jsenm necedila recept chutnal dala jsem koreni na hov peceni:-K

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    Recept jsem trošku upravila, místo šunkového salámu jsem dala kostky slaniny a kečup jsem nahradila rajským protlakem a kořením. Všem chutnalo, takže posílám bod. (a fotky...:-) )

    Odpovědět

Tématické fráze: hovězí po štýrsku hovězí maso jinak hovězí na kunovjance kotlety s kunovjankou hovězí maso s kunovjankou maso s kunovjankou hovězí s kunovjankou maso na kunovjance hovězí maso na kunovjance hovězí maso po štýrsku kotlety na kunovjance hoveyi jinak hovězí pec maminčiny recepty hovězí kližka hovězí maso na na moravance hovězi recepty hovězí guláž s kunovjankou hovězí maso po štírsku hovězí omáčka s kunovjankou omáčka na kunovjance