Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 820 kJ / 196 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,40 g |
Tuky | 0,56 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5,92 g |
Sůl | 14,00 g |
Sacharidy | 35,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: V kastrole rozpálíme olej.
Krok 2: Přidáme očištěný posekaný česnek, který na oleji opražíme téměř dozlatova.
Krok 3: Přidáme naporcované kousky kuřete a opečeme ze všech stran. Snížíme teplotu na střední plamen.
Krok 4: Zalijeme sojovou omáčkou a vodou tak, aby bylo maso zcela ponořeno.
Krok 5: Vaříme asi 15 minut. Pak zakryjeme a na mírném ohni dusíme asi 1 hodinu.
Krok 6: Po hodině odkryjeme a necháme vodu pomalu odpařit, asi půl hodiny. Před koncem přidáme dvě polévkové lžíce octu a odstavíme.
Krok 7: Podáváme s rýží.
Zveřejněno 3. 1. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí adobo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7mOj
Moje poznámka
Kuřecí adobo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7mOj
Nejnovější recepty
Rychlý borůvkový koláč
Přidáno před 2 hodinami
Letní dort s tvarohem
Přidáno před 3 hodinami
Rychlé řezy se zakysankou a ovocem
Přidáno před 4 hodinami
Listové koláčky s krémovou náplní a džemem
Přidáno před 4 hodinami
Broskvové knedlíky vařené v páře
Přidáno před 5 hodinami
Vepřová panenka s omáčkou s cuketou a sušenými rajčaty
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Žampiony s cuketou
Petulice před 5 minutami
Žampiónová polévka
SarkaMG před 21 minutami
Kysané zelí na slanině a jablku
Lolatus před 1 hodinou
Košíčky s želé
rujet před 1 hodinou
Borůvkový závin podle německé Omy
iva.dostalova@seznam.cz před 1 hodinou
Koláčky s tvarohem a meruňkami
KamiF před 1 hodinou
Řecká musaka
ceslo před 1 hodinou
Kvasnicová polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Polévka z mletého masa - oblíbená ze školní jídelny
Leiinka před 2 hodinami
Sendvič caprese
Runser před 2 hodinami
Tématické fráze:
kureci adobo,
adobo recept,
recept na adobo
Suroviny:
kuře,
česnek,
omáčka sojová,
voda,
ocet,
sůl,
pepř
Komentáře (3)