Špenát na bílém víně

Johanka128 Kuchařka: Johanka128

2 porce Přílohy 0 názorů

Suroviny

1 balení špenátu (cca 200 g)
1/2 paličky česneku
plátek másla
pórek
150 ml bílého vína
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Špenát propereme pod tekoucí vodou. Pórek nakrájíme na kousky, česnek prolisujeme.

  2. Na pánvičce nebo v kastrůlku rozpustíme máslo a lehce na něm orestujeme pórek. Přidáme česnek, promícháme a přidáme špenát a opět promícháme.

  3. Podlijeme vínem a několik minut podusíme - tak, aby zůstala cca polovina vína.

  4. Podáváme jako přílohu.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Špenát na bílém víně

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: listový špenát na víně

Zapomněl/a jsem heslo