Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota11 846 kJ / 2 831 kcal
Bílkoviny336,93 g
Tuky146,26 g
Vláknina1,02 g
Cholesterol987 mg
Sodík2 403 mg
Sůl6,03 g
Sacharidy25,54 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

cechina

15. 3. 2020 11:17

:yes::yes::yes::-K:-K:-K

Eliza

13. 1. 2013 18:10

Pavel Mencl: Moc děkuji za komentář, podložený výběrem a vyzkoušením receptu - takových si všichni velmi ceníme.:-K

Pavel Mencl

13. 1. 2013 17:00

Dobrý nápad, dost jsme si pochutnali, máslo jsem prakticky nepoužil, dával jsem olivový olej, místo šlehačky 12% smetanu, šalotku jsem neměl, tak byla cibule, vína 2dcl přívlastkové suché pálavy...
díky moc za inspiraci

suslajda

21. 9. 2011 17:51

:-pnádhera:yes::yes:+1

Anna Kocikova

20. 9. 2011 21:03

Věra:Já bobkáč na talíři také nechávám jako dekoračku;-)
Eli opět další krásná a lákavá pochutina:-p+15:yes::-K

Věra

20. 9. 2011 19:33

Sampzřejmě precizní práce, jako vždy :) jen ten bobkový list bych mít v talíři nemusela :)

mysulka

20. 9. 2011 19:19

:-p Eli, to je krásný recept a na tom talíři to vypadá dokonale:yes::-K

eva hubova

20. 9. 2011 12:27

Vypadá to moc dobře:-p:yes:+12

Masula

20. 9. 2011 10:43

Moc pěkné a určitě chutné,ukládám:yes::-p:-K

ivulinka

20. 9. 2011 09:04

Moc príma recept:yes:

zizala

20. 9. 2011 08:10

Už mám uloženo, vyvážená jídla od Tebe jsou zárukou, že si pochutnáme :-p:yes:

Dana61

20. 9. 2011 07:58

Elizo - zase dobrota a vím o čem mluvím:-D:yes:dělám téměř stejně, jenom nedávám česnek - prostě ho nemůžu:-D

Colombo65

19. 9. 2011 23:05

:yes::yes::yes::-K

Eliza

19. 9. 2011 22:10

Moc děkuji za ohlasy a za body:-K.
Maso naložené v majonéze jsem už také prubovala, ale tohle je variace na klasickou francouzskou kuchyni a nejsem si jistá, zda je v ní nakládání masa do majonézy typické...spíš ne.
Je to taková módní záležitost, vzniklá víceméně díky reklamám na Hellmans, ale osobně si zakládám na čistých chutích a na tom, že vím, co do připravovaného pokrmu vkládám...

Bibinka

19. 9. 2011 21:54

Elizo, pěkný recept, pěkné fotky a docela nejvíc se mi líbí ta poslední, jako z podhledu. Máš 4.bod:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Další recepty

Tématické fráze: francouzské kuře kure po francouzsku francouzské kuře recept francouzské sváteční kuře francouzská kuřata kuře na víně a smetaně francouzské sváteční kuře recept recepty na bílém víně recept na francouzské kuře kuře na smetaně francouzské kuře recepty malé francouzské kuře kure po francouzku kuře naložene ve smetaně francouzké kuře kuře na houbách a smetaně recept francouzske kure recept na bilem vine francouzské omáčky francouzská omáčka na kuře

Suroviny: prsa kuřecí, slanina anglická, cibule šalotka, máslo, houba hřib, víno bílé, česnek, vývar, smetana ke šlehání, mouka hladká, bobkový list, tymián čerstvý, pepř, sůl, nať petrželová

TopRecepty.cz

Francouzské kuře na smetaně a bílém víně

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K5Xl