Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Aljašská treska na bílém víně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava)

24. 9. 2022 10:47

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 815 kJ / 434 kcal
Bílkoviny54,40 g
Tuky1,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 180 mg
Sodík 205 mg
Sůl0,48 g
Sacharidy19,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podávala jsem na dva způsoby, s bramborovou kaší a také pouze a s dušenou zeleninou.

Maizena se dá zaměnit samozřejmě za hladkou moukou, poté ovšem jídlo nebude bezlepkové.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: filet z tresky, víno bílé suché, olej slunečnicový, šťáva citronová, solamyl, sůl mořská, petrželka

TopRecepty.cz

Aljašská treska na bílém víně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0RqPG