Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hříbkové rizoto

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min

40 min (40 min příprava)

3. 3. 2010 21:40

Suroviny

Porce: 4-6 porcií

Nutriční hodnoty

Energie11 381 kJ / 2 720 kcal
Bílkoviny53,48 g
Tuky5,42 g
Vláknina16,07 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 57 mg
Sůl0,23 g
Sacharidy606,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Robím v jenskom skle. Syr výhradne údený, ale dobré je aj bez syra.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Simona Skolakova

10. 8. 2010 07:23

super rizoto.to mám ráda:yes:+1

maris

1. 7. 2010 14:35

Houbové rizoto mám moc ráda, ale dělám vždycky jen v houbové sezoně z čerstvých hub.:-)

eva hubova

1. 7. 2010 14:05

:-p:-p:yes:+4

nina pastyrikova

13. 6. 2010 14:21

:yes:moooooooooc dobre doporucuji

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hřibové rizoto italské hříbkové rizoto hříbkové risoto italské risoto hříbkové recepty nina pastyříkova hříbkové rizito italske rizoto s hribky bezmasé rizoto italské houbové rizoto hribkove italske rizoto krémové hříbkové rizoto risoto hribkove hříbkové risotto rizoto na hříbkách houbové risoto hřibové risoto rizoto z čerstvých hub hrhhribkove rizoto

Suroviny: hříbky sušené, rýže, voda, bujón slepičí, vegeta, sůl, pepř černý, nať petrželová, strouhaný uzený sýr, cibule, olej

TopRecepty.cz

Hříbkové rizoto

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Y7Mp