Rajčatový salát po klasicku

Lenka Škulinová Kuchařka: Lenka Škulinová

Doba přípravy: 10 minut plus 2 hodiny na odležení 2+ Saláty 3 názory

Recept si neoblíbil žádný kuchař
Přidat další fotografii

Suroviny

2 větší rajčata
1 červená cibule
drcená mořská sůl
drcený pepř 4 barev
vinný ocet
voda
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Rajčata a cibulku nakrájíme na kousky, vše v misce smícháme s trochou soli, pepře a vinného octa, přilijeme trochu studené vody, dochutíme dle vlastní potřeby (více či méně soli apod.), necháme alespoň 2 hodiny odležet v lednici.
    Dá se podávat samostatně, s pečivem či jako příloha k masu.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 29 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Rajčatový salát po klasicku

  • magdalenka magdalenka

    Prečo voda? Veď paradajky púšťajú tekutinu.

    Odpovědět

  • Hambro Hambro

    Ale tady v surovinách cukr není...
    Že by chyba? Nebo to tak má být? No nevím...

    Odpovědět

  • Eja57 Eja57

    "Rajčatový salát" skládající se z rajčat, cibule, octa, cukru, soli, pepře a VODY - jen při letmém prohlédnutí jsou tady už tři....:-//

    Odpovědět

Zapomněl/a jsem heslo