Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jemné kuřecí soté se zeleninou

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 10 min

25 min (15 min příprava + 10 min tepelná úprava)

24. 8. 2019 14:07

Suroviny pro 1 porce

1 porce

Nutriční hodnoty

Energie641 kJ / 153 kcal
Bílkoviny34,95 g
Tuky1,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 83 mg
Sodík 83 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Soté - v originále sauté - je rychlý způsob přípravy, nedusíme, neděláme omáčku. Můžete samozřejmě kořenit dle chuti, ale kombinace dobře připraveného kuřecího, čerstvé zeleniny a trocha másla a smetany stačí...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zeleninové soté kureci sote se zekeninou kureci saute

Suroviny: prsa kuřecí, zelenina čerstvá, citron, sůl, pepř, olej, máslo, smetana ke šlehání

TopRecepty.cz

Jemné kuřecí soté se zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o1NN