Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koprovka jak ji dělám já

Koprovka - pro někoho postrach školních jídelen, pro někoho vzpomínka na babiččinu skvělou omáčku. Každá domácnost má svůj recept. Někdo používá jako základ vývar, někdo mléko. Vyzkoušejte i tento, voní koprem, máslem a smetanou.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 25 min

35 min (10 min příprava + 25 min tepelná úprava)

29. 7. 2022 18:01

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 766 kJ / 422 kcal
Bílkoviny8,92 g
Tuky34,13 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol 300 mg
Sodík 55 mg
Sůl0,13 g
Sacharidy19,51 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Volně upravený recept z Labužníka.

Je možné použít i rostlinnou 31% smetanu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Oskerova Julia

31. 7. 2022 11:28

<3<3<3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka hladká, máslo, voda, ocet, smetana, žloutek, kopr, sůl, cukr

TopRecepty.cz

Koprovka jak ji dělám já

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wp9xw