Kuřecí soté na kari

k.radulka Kuchařka:

Doba přípravy: 1/2 hodiny PT0H30M Drůbeží maso 7 názorů

58
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Suroviny

500 g kuřecí stehenní řízky
1 cibule
1 balíček mražená zeleninová směs - já dávám Jarní směs od Nowaco
1 kelímek smetany (12%)
mléko podle toho kolik chceme omáčky
hotovou jíšku Knorr světlou
sůl
pepř
podravka
1 lžička kari koření
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Osmahneme kuřecí maso, přidáme cibuli na plátky, zeleninu a orestujeme. Okořeníme dle chuti.

  2. Podlejeme smetanou a mlékem, dolejeme kolik chceme omáčky, chvilku necháme zahřát a zasypeme jíškou. Povaříme, aby nebyla cítit mouka. Nevaříme příliš dlouho, aby nebyla zelenina příliš měkká a smetana se nesrazila.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Kuřecí soté na kari

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo