Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 545 kJ / 3 715 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 148,74 g |
Tuky | 337,10 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 496 mg |
Sodík | 608 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 18,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rozehřejeme sádlo a na něj dáme cibuli nakrájenou na kolečka. Na ni dáme na kostky nakrájený bůček, trochu podlijeme vodou, osolíme, okořeníme a dvě hodiny pečeme v remosce, až je maso měkké.
Krok 2: Občas podlijeme (podle potřeby) a promícháme, ať se maso shora nespálí.
Krok 3: K výpečkům je vhodné zelí a bramborový knedlík.
Zveřejněno 10. 9. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Výpečky z remosky II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o5rk
Moje poznámka
Výpečky z remosky II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o5rk
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 6 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 14 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 19 minutami
Kapr na zelenině
Blofas před 1 hodinou
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 2 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 3 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 3 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 4 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 4 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 5 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 5 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 5 hodinami
Tématické fráze:
výpečky z remosky,
výpečky v remosce,
recept do remosky,
recepty v remosce,
výpečky v v remosce,
recepty pro remosku,
výpečky z v remosce,
remoska typ ii,
výpečky z bůčku v remosce,
remoska recepty,
kuchař ví vípečky,
zelí a vypecky v remosce,
vypecky do remosky,
recepty z remosky,
remoska výpečky,
remoska pecenka
Suroviny:
cibule,
bůček,
sádlo,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
koření grilovací,
voda
Komentáře (16)
Pokud v komentáři mluvila Cat o "klasické", tak jen proto, aby ji odlišila od těch různých pečenek a elektrických pánví - a v komentáři oproti názvu to má toto upřesnění logiku.
Myslím, že je jasné, kde vznikl problém, který tě tak popudil
Tak jsme si to snad vysvětlili
Tolik jen pro vysvětlení, proč tedy pravá remoska..
No , ale pro klid duší recept předělám na barvitý název " Výpečky z remosky II"..