

Bačova pochoutka
Doba přípravy: 20 minut Pomazánky 17 názorů
Suroviny
- 1 kostka kvalitní slovenské brynzy
- 1 měkké sýry Apetito (8 trojuhelníčků)
- 1-2 lžíce plnotučného mléka
- 5 dkg másla
- bílý pepř
Postup přípravy receptu
Uvedené suroviny dáme do větší misky a za pomocí příborové vidličky poctivě rozmačkáme, tak aby došlo ke spojení všech surovin.
Pokud je pomazánka příliš hustá, tak ji naředíme vmícháním jedné nebo dvou lžic plnotučného mléka.
Na závěr dle chuti strávníků opepříme jemným bílým pepřem a mažeme na chleba nebo rohlíkové kolečka (bake rolls). Zdobíme dle chuti a nálady.
Pochutnali jste si? Sdílejte recept!
Sdílet na Facebooku Poslat emailem
Recept sdílelo již 222 kuchařů a kuchařek
Alternativy k tomuto receptu
Zobrazit další alternativyOhodnoťte recept: Bačova pochoutka
-
Na takový talíř se srdce směje.
+12
-
-
varilamyskakasicku: Tak pokud tohle dělá fotoaparát, asi něco nebude vpořádku. Jsem grafik a tohle je přebarvené, možná by to chtělo přístroj zkalibrovat. . .
-
+11
-
Už sbírám inspiraci na příští weekend
zařazuji do seznamu
-
Colombo65: yes, já mu zavolám
, písnu Ti SZ, ohledně nejreceptů z Blesku
-
varilamyskakasicku:
...zeptej se fotoaparátu SONY CyberShot DSC - HX20 -
boží
-
Brynzu miluju a tato pomazánka se mi moc líbí
-
...taky dělám brynzovou pomazánku, ale jenom vyšlehám brynzu s máslem a přidám kopr!...to mně naučila právě paní co chovala ovečky a dělala si pomazánku sama...fakt je vynikající...doporučuji vyzkoušet...brynza je výborná v jakékoli úpravě
-
Také jsem dnes dělala recept s brynzou, tak někdy to sem šoupnu, ale máš opravdu krásně syté barvy, jak to děláš, ale to mi nemamo nějak, jinak vše čím dál více bezvadné Otto
-
Hezký inspirativní recept.
-
Jó to můžu. Jak říkají poláci asi to "uadně páchně" ne?
Škoda, že se u nás takováhle brynza nedá koupit. Hned bych vypruboval.
-
Sice pěkné, ale trochu někdy "přehráváš" s těmi barvami při úpravě fotek až mě z toho oči přecházejí. . .
-
rebeka: