Cukeťák z remosky

tom.palda Kuchař: tom.palda

Doba přípravy: 30 + 50 min 3 porce Pro začátečníky 1 názor

Suroviny

300 g cukety
100 g sýru (eidam, gouda)
120 g točeného salámu (nebo jiné uzeniny)
2 ks vajec
150 g polohrubé mouky
1 dl oleje
1 ks větší cibule
4 stroužky česneku
sůl
majoránka
pepř
grilovací koření
0,5 dl mléka (nemusí být)
1/3 prášku do pečiva
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Cuketu nastrouháme na hrubším struhadle a smícháme se všemi ingrediencemi (česnek utřeme se solí). Sýr a uzeninu nakrájíme na kostičky. Kořeníme dle vlastní chuti a na závěr podle potřeby dosolíme. Pozor na přesolení, sůl je v česneku, sýru, uzenině a koření.

  2. Do nádoby od remosky dáme pečící papír a na něj rozprostřeme hotové těsto (konzistence jako na bramborák).

  3. Přiklopíme a pečeme asi 45 - 50 minut, zkusíme špejlí, když se těsto nelepí, je hotovo.

Poznámka

Celé to vyjde asi na 55,- Kč..

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Cukeťák z remosky

Zapomněl/a jsem heslo