Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brambory zapečené v župánku z anglické slaniny

Hodnocení receptu je 4,4 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 10. 2019 09:36

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie12 763 kJ / 3 051 kcal
Bílkoviny103,75 g
Tuky248,50 g
Vláknina11,00 g
Cholesterol 441 mg
Sodík 7,75 g
Sůl19,00 g
Sacharidy94,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

pavelk pavelk

5. 10. 2019 13:00

zdenka.s: To jsem rád... a jde to i bez remcání casino!:-D

pavelk pavelk

5. 10. 2019 12:58

casino:Já nejsem v kroužku jazyka českého, já jsem na Topreceptech.:-Q

zdenka.s zdenka.s

5. 10. 2019 12:38

pavelk : děkuji za super video ,pro takové méně nadané kuchařky ,leč nadšeně vařící a pečící :-) jako jsem já :-D k nezaplacení
Dodala bych k Eje57: francouzské brambory na neděli ;-) vypadají krásně :yes:

casino casino

5. 10. 2019 12:33

"Brambory zapečené v župánku z anglické slaniny"
Eja57: maris:
No, rcp jsem otevřel až po vašich komentářích, neb mně se spíše otevírá kudla v kapse když vidím v názvu župánky či kabátky...8-(
...ale jinak to má chlapec pjééékne:yes:

pavelk:
"Horní vrstva končí sýrem. ... Anglickou slaninu překryjeme, "
Nebylo by lepší: Anglickou slaninOu překryjeme,..., he :-)

pavelk pavelk

5. 10. 2019 12:25

maris: Už jsem recept i postup opravil.

maris maris

5. 10. 2019 11:57

pavelk: díky, tak na video jsem se nedívala:-). Možná by nebylo od věci to uvést do postupu ( zatížit talířkem ), tady na Topkách. Není moc šikovné hledat něco v odkazech a dívat se kvůli tomu na videa, jen proto, aby se vyjasnil postup. Jak chceš, je to na Tobě;-):-8

Eja57 Eja57

5. 10. 2019 11:57

pavelk: ale i název někdy naláká k přečtení, a tohle navíc hezky popisuje co budeme vlastně vařit...za mne :yes::yes::yes:

pavelk pavelk

5. 10. 2019 11:42

maris: Ve videu, který je v odkazu to je zatížené talířkem po celou dobu pečení..

maris maris

5. 10. 2019 11:27

pavelk: já bych se chtěla zeptat - to je zatížené během pečení ? V tom případě čím ? Nějak mě nic nenapadá;-):-)

pavelk pavelk

5. 10. 2019 11:13

cathleen: Díky, dobrá rada. Ono je někdy kumšt vymyslet vymyšlené.:yes:

cathleen cathleen (moderátorka)

5. 10. 2019 11:09

pavelk: pokud budeš potřebovat požít název, který tu už je, přidej k němu číslovku (2, 3 - jak je třeba) ;-) - máme tu takových hodně.

pavelk pavelk

5. 10. 2019 11:01

Eja57: To máš pravdu, ale tady se vyžadují názvy receptů, které se neopakují.:-K

Eja57 Eja57

5. 10. 2019 10:43

Líbí se mi název:yes: Jsou to sice takové "francouzské brambory" po sto padesáté, ale trochu jinak, jak vidím pekl jsi v kulaté formě a je z toho takový hezký dortík...:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: anglická slanina recept brambory s anglickou slaninoů zapečené brambory na slanině zapečené brambory

Suroviny: brambory, slanina anglická, sýr tvrdý, šunka, sůl, pepř, paprika,

TopRecepty.cz

Brambory zapečené v župánku z anglické slaniny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k3p6