Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Závitky z panenky ve slaninovém župánku

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 9. 2009 20:13

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie3 137 kJ / 750 kcal
Bílkoviny118,80 g
Tuky19,32 g
Vláknina2,40 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 246 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy24,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

chocolate

29. 5. 2012 19:26

Hanicka:Panenku bych rozhodně nepekla půl hodiny, je to minutkové maso a na plný výkon (jak píše Eliza) by stačilo cca 15 minut.Slanina ji ochrání před vysušením, ale já bych pekla max na 200 dvacet minut a pak zkusila.Podle mě to bude bohatě stačit.
Nicméně každá trouba je jiná a máme jiné chutě:-K.

Hanicka

29. 5. 2012 18:52

Dobry den,

neni potreba nejdrive maso osmazit na panvi aby se zatahlo?

A bude po pulhodince panenka mekka? Casto se mi stava, ze je gumova. Dekuji moc za radu.

JanaDorazinova

10. 12. 2010 09:18

:-O:yes::yes:

Eliza

5. 9. 2009 17:20

Jendo, děkuju za překrásné fotky :yes::-! a za pochvalu :-). Krůtí recept jistě nedegraduje. Já jsem právě měla panenku, ale pravda je, že stejně nebo alespoň podobně připravuji i kuřecí maso.
Ta poslední fotka :-D:-D je dokonalá, kuchaře potěší nejvíc...;-)

Jenda1

5. 9. 2009 12:46

Eli, tak dnes jsem závitky připravil k obědu a všem moc chutnaly:-p:-p:-p. Použil jsem však místo panenky krůtí prso (bylo mi líto rozmrazovat panenku, když jsem měl koupené krůtí prso na zcela jiný recept; zbytek mám již naložený a uvařím zítra;-)). Doufám, že jsem tím tvůj recept "nedegradoval":-S:-8. Škoda, že už nemůžu dát dalšího bodíka:-(, tak pošlu aspoň nějakou fotku;-).

maris

4. 9. 2009 07:22

Elizo, jen jsem si přečetla název a hned jsem věděla, že je to Tvůj recept. ;-) Máš to :yes:+ :-))

pipre

3. 9. 2009 21:55

No Elizo, ty dáváš zabrat mým chuťovým buňkám těmi recepty:-)..jeden lepší než druhý:yes:+ 6.

dzungila

3. 9. 2009 21:54

Další famózní recept a opět z jednoho pekáče - to nemá chybu!:-p Velké množství neloupeného česneku dávám do pekáče, když peču kuře a upečený má opravdu fantastickou chuť.;-) Nezbývá, než obodovat. A moc ráda:-!:yes:

Eliza

3. 9. 2009 21:18

Bibi, šťávička je fajn, taky ji mám ráda, ale tady jaksi není z čeho udělat. Uvidíš, že ti chybět nebude, suché to není - aspoň myslím...:-)

Eliza

3. 9. 2009 21:16

Jendo a Patricie :-), děkuju a vařte a foťte. Pochutnáte si a ještě uděláte radost kolegyni (mně :-) ).

Bibinka

3. 9. 2009 21:15

Eli, vypadá to nádherně a to víš já+ masíčko, ale udělala bych k tomu šťávičku, aby to nebylo moc suché, máme rádi všechno šťavnaté;-)ovšem bodík letí i na sucho:yes:

Patricie

3. 9. 2009 21:03

Eli, ty dneska jedeš. Jedno jídlo hezčí než druhé. Panenka je u nás hodně oblíbená.No a fazolky. +:-)):yes:

Jenda1

3. 9. 2009 20:28

Eli, tak panenku na rozdíl od růžičkové kapusty můžu kdykoliv:-p. Jak rafinovaně balíš panenku do do anglické:-), nevysuší se a krásně provoní anglickou. Mňam:-p:-p:-p. Pohled na takovéto fotky recept ještě umocní;-). :-!:-)):yes::yes::yes:

mirca75

3. 9. 2009 20:23

Eli:-)nejlepší zdířka na dobroty,je ta velká na mém obličeji:-p:-D:-D:-D

spagetka

3. 9. 2009 20:23

Eliz - do té žluté zdířky napravo a kousek vlevo dolů prosím :-D:-D:-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřová panenka se slaninou vepřová panenka v alobalu se slaninou vepřová panenka v župánku vepřová panenka nejlepší recepty slanina vepřová panenka s anglickou slaninou krůtí panenka zavitky z vepřove panenky pečená panenka se slaninou vepřová panenka obalená slaninou závitek z panenky krůtí panenka recept vepřová panenka nejlepší recepty panenka na fazolkach panenka pečená ve slaninovém kabátku vepřová panenka s anglickou vepřová panenka pečená se slaninou vepřová panenka se slaninou, recepty vepřová panenka nejlepší recept veprova panenka zavitky vepřová panenka nejlepší recepty se slaninou

Suroviny: panenka vepřová, brambory, slanina anglická, fazolky zelené, paprika sušená sladká, česnek granulovaný, česnek, olej olivový, bazalka čerstvá, pepř, sůl, párátka

TopRecepty.cz

Závitky z panenky ve slaninovém župánku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xv3P