Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bažant na pórku a houbách - podle herce Petra Haničince

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

MamlajdaD MamlajdaD

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 612 kJ /
385 kcal
Bílkoviny1,75 g
Tuky42,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 35 mg
Sodík 800 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy0,05 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Očištěného, dobře omytého bažanta protáhneme vyuzenou slaninou a osolíme. Na pekáči rozpustíme máslo, vložíme plátky slaniny, několik zrnek celého pepře a pórek nakrájený na kolečka. Krok 2: Na směs dáme bažanta a mírně podlijeme. Když bažant začíná zlátnout, přidáme na plátky nakrájené houby, chvíli podusíme a pak dopečeme do zlaté kůrčičky. Krok 3: Podáváme s bramborem a rybízovým nebo brusinkovým kompotem.

Zveřejněno 23. 11. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bažant na pórku a houbách - podle herce Petra Haničince

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L4nW

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bažant na pórku a houbách - podle herce Petra Haničince

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L4nW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
bažant na plátky na houbách, bazant na houbách

Suroviny:
bažant, slanina uzená, sůl, máslo, pepř, pórek, houby čerstvé, brambory,

Přidat fotografie receptu