Nadívaný bažant
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 12 185 kJ / 2 912 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,90 g |
Tuky | 229,41 g |
Vláknina | 21,56 g |
Cholesterol | 1,01 g |
Sodík | 1,11 g |
Sůl | 2,59 g |
Sacharidy | 142,55 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podáváme k masu. Jako příloha se hodí knedlíky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 12. 2019 12:45
Bažant se podařil měkounký, ale je potřeba dopéct hodinu před podáváním naporcovat a i s nádivkou vložit zpátky do omáčky. Nechat proležet v chladu na okně a ohřát před servírovaním. Kdo nechce, nebo nemá rád víno ať přidá ještě lžíci kyselejšího šípkového džemu. Mandle jsem neměla, ale i bez nich , vynikající. Pekla jsem i trošku nádivky v pekáčku zvlášť a prolila výpekem, před přidáním jablíček. Jo a jablíčka jsem měla kyselejší, ne ty sladké z obchodu !
10. 12. 2019 10:39
Eja57: No nevím, nevím ! Asi budeš muset vzít za vděk, jenom oškubaným syrovým bažantem! A kouskem nádivky, ale ti ji aspoň poleju výpekem.
10. 12. 2019 10:29
Veronika.Hrozna: už jeduuuuuuuu ať mi psí smečka nechá aspoň kousíček...
10. 12. 2019 10:22
Moc dlouho už bez fotky nebude, mám 7 bažantů a jeden je už naplněný v troubě! Dokonce jsem našla ve špajzu i kvalitní šípkovou marmeládu a brusinky. Budou k tomu plněné hrušky, našla jsem kompot z našich hrušek z roku 2012,
neuvěřitelný, ale jsou v naprostém pořádku už se vaří se skořicí a hřebíčkem v kastrůlku. Myslela jsem, že to bude bláto, ale jsou jako čerstvě zavařené, ta moje stará hrušeň je učiněný zázrak.
neuvěřitelný, ale jsou v naprostém pořádku už se vaří se skořicí a hřebíčkem v kastrůlku. Myslela jsem, že to bude bláto, ale jsou jako čerstvě zavařené, ta moje stará hrušeň je učiněný zázrak.
10. 10. 2016 20:10
Vynikající recept.Moc vsem chutnalo
5. 12. 2011 21:41
Tohle musím zkusit !
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 1 hodinou
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 9 minutami
Medové máslo
marekbertha uvařil před 30 minutami
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 1 hodinou
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 1 hodinou
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 7 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 11 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: recepty na bažanta příprava bažanta recept na bažanta bažant příprava recept bažant příprava bažanta na pečení bažant recepty jak připravit bažanta jak upéct bažanta recepty z bažanta bažant recept top recepty bažant jak uvařit bažanta bažant s nádivkou recepty na přípravu bažanta bažant polévka z bažanta pečený bažant s nádivkou recept z bažanta recept na nadivaneho bažanta
Suroviny: bažant, sůl, máslo, víno bílé, jablko, brusinky zavařené, marmeláda šípková, rohlík, mléko, máslo, žloutek, maggi, sůl, pepř, petrželka zelená, rozinky, mandle, bílek
Nadívaný bažant
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k0E
6 názorů