Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nadívaný bažant

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 3. 2008 12:56

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie12 185 kJ / 2 912 kcal
Bílkoviny38,90 g
Tuky229,41 g
Vláknina21,56 g
Cholesterol 1,01 g
Sodík 1,11 g
Sůl2,59 g
Sacharidy142,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podáváme k masu. Jako příloha se hodí knedlíky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

10. 12. 2019 13:45

Bažant se podařil měkounký, ale je potřeba dopéct hodinu před podáváním naporcovat a i s nádivkou vložit zpátky do omáčky. Nechat proležet v chladu na okně a ohřát před servírovaním. Kdo nechce, nebo nemá rád víno ať přidá ještě lžíci kyselejšího šípkového džemu. Mandle jsem neměla, ale i bez nich , vynikající. Pekla jsem i trošku nádivky v pekáčku zvlášť a prolila výpekem, před přidáním jablíček. Jo a jablíčka jsem měla kyselejší, ne ty sladké z obchodu !

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

10. 12. 2019 11:39

Eja57: No nevím, nevím ! Asi budeš muset vzít za vděk, jenom oškubaným syrovým bažantem! A kouskem nádivky, ale ti ji aspoň poleju výpekem.;-)

Eja57 Eja57

10. 12. 2019 11:29

Veronika.Hrozna: už jeduuuuuuuu:yes::-K ať mi psí smečka nechá aspoň kousíček...

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

10. 12. 2019 11:22

Moc dlouho už bez fotky nebude, mám 7 bažantů a jeden je už naplněný v troubě! Dokonce jsem našla ve špajzu i kvalitní šípkovou marmeládu a brusinky. Budou k tomu plněné hrušky, našla jsem kompot z našich hrušek z roku 2012:-D:-D:-D:-D,
neuvěřitelný,:-D ale jsou v naprostém pořádku už se vaří se skořicí a hřebíčkem v kastrůlku. Myslela jsem, že to bude bláto, ale jsou jako čerstvě zavařené, ta moje stará hrušeň je učiněný zázrak.:yes:

Bára

10. 10. 2016 21:10

Vynikající recept.Moc vsem chutnalo

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

5. 12. 2011 22:41

:-O Tohle musím zkusit !

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Sladká první republika

Kristina Šemberová

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty na bažanta příprava bažanta recept na bažanta bažant příprava recept bažant příprava bažanta na pečení bažant recepty jak připravit bažanta jak upéct bažanta recepty z bažanta bažant recept top recepty bažant jak uvařit bažanta bažant s nádivkou recepty na přípravu bažanta bažant polévka z bažanta pečený bažant s nádivkou recept z bažanta recept na nadivaneho bažanta

Suroviny: bažant, sůl, máslo, víno bílé, jablko, brusinky zavařené, marmeláda šípková, rohlík, mléko, máslo, žloutek, maggi, sůl, pepř, petrželka zelená, rozinky, mandle, bílek

TopRecepty.cz

Nadívaný bažant

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k0E