Bažant na pórku a houbách - podle herce Petra Haničince
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 612 kJ / 385 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,75 g |
Tuky | 42,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 800 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 0,05 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 20 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 21 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 22 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Sojové boby po bakoňsku
Renda95 uvařila před 31 minutami
Tvarohová bábovka od Výbušné
Renda95 uvařila před 33 minutami
Andělsky nadýchaný perník
Original.styl@seznam.cz uvařila před 56 minutami
Jednoduché česnekové nočky v bylinkovém másle
divozenka666 uvařila před 56 minutami
Kynuté Honzovy buchty s povidly
Kikaa uvařila před 8 hodinami
Hrníčková bábovka
Ester71 uvařil před 9 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Sujan uvařila před 13 hodinami
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
Romana20 uvařila před 13 hodinami
Banánová bábovka
chiipss uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Babiččiny blbouny: Nadýchané sladké kynuté knedlíky s ovocnou náplní podle našeho receptu zvládete snadno
Jak zpracovat bedly? Kromě oblíbených řízků je můžeme přidat do gulášů, polévek nebo do houbového koření
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
Další recepty
Tématické fráze: bažant na plátky na houbách bazant na houbách
Suroviny: bažant, slanina uzená, sůl, máslo, pepř, pórek, houby čerstvé, brambory,
Bažant na pórku a houbách - podle herce Petra Haničince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L4nW
0 názorů