Rajčatový džem k vyzrálým sýrům
Z rajčat lze vyrobit opravdu nepřeberné množství pochutin. Ať už je to kečup, omáčka na těstoviny nebo třeba tento džem. K oloupaným rajčatům stačí přidat pár výrazných surovin, společně povařit a chutný džem je hotový. Podávat ho můžeme třeba k vyzrálým sýrům.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 148 kJ / 1 948 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,47 g |
Tuky | 2,37 g |
Vláknina | 16,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,27 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 463,73 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 12. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rajčatový džem k vyzrálým sýrům
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G4K3
Moje poznámka
Rajčatový džem k vyzrálým sýrům
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G4K3
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 7 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 13 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 13 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 13 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Banánová bábovka
Weer8 před 29 minutami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 1 hodinou
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 1 hodinou
Rajčatový salát s majonézou
Darwin před 1 hodinou
Tatarák z buřtů
Slavista62 před 5 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
Frana74 před 5 hodinami
Královská cukeťačka
trdlo před 5 hodinami
Polévka z růžičkové kapusty s klobáskou
oligarda před 5 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
LiborC před 5 hodinami
Jarní pomazánka s vejci
Slavista62 před 5 hodinami
Tématické fráze:
marmelada k syrum
Suroviny:
rajče,
cukr krystal,
šťáva limetková,
zázvor,
sůl
Komentáře (9)
No, přistupuji na vaši hru a na reklamu za hubičku (když vám to tady trpí
A proč?
Recepty jsou přece nadčasové, že