Pohanka s jablky bez tepelné přípravy

tejaja Kuchařka: tejaja

Bezmasá jídla 2 názory

Suroviny

½ hrnku pohanky
1 jablko
1 banán
skořice
1 lžíce medu
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Pohánku zalejeme tesne nad povrch vodou a necháme zakrytú stáť pri izbovej teplote 24 hodín.

  2. Potom pridáme na malé kocky nakrájané jablko a banán, med a škoricu. Jemne premiešame a podávame.

Poznámka

Recept mám z nejakej knihy, ale už si nepamätám, z akej.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Pohanka s jablky bez tepelné přípravy

  • tejaja tejaja(autorka receptu)

    medmic: Keď vyskúšaš. daj vedieť. Ja som to robila prvýkrát a bola som milo prekvapená. Len treba dodržať domu máčania.;-):-K

    Odpovědět

  • medmic medmic

    Pohanku miluju, ale je pravda, že vždy jen na slano (u většiny jídel umí nahradit většinu příloh co používáme). Tohle budu muset zkusit.

    Odpovědět

Zapomněl/a jsem heslo