Postup přípravy
Zveřejněno 10. 1. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kachna na kmínu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X40v
Moje poznámka
Kachna na kmínu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X40v
Nejnovější recepty
Karbanátky s cuketou jako obláčky
Přidáno před 15 hodinami
Broskvovo-mandlový koláč
Přidáno před 15 hodinami
Dušená kuřecí stehna s rajčaty a paprikami
Přidáno před 19 hodinami
Košíčky Pavlova
Přidáno před 23 hodinami
Ostře-kyselá vietnamská polévka jako z asijského bistra
Přidáno 30. 7. 2025 08:00:07
Sýrové placky s houbami
Přidáno 30. 7. 2025 07:00:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pesto z medvědího česneku
jifin před 9 hodinami
Borůvkový drobenkový koláč šup-šup
MonikaHo před 9 hodinami
Kynuté borůvkové knedlíky
Rampepurda76 před 9 hodinami
Džem ze žlutých blum
Jarus87 před 9 hodinami
Fazolky na smetaně s hovězím masem vařeným
Kajkajak před 11 hodinami
Kořeněná černá čočka s mrkví
Lucie1001 před 11 hodinami
Zapečené jednoporcové těstoviny se sýrem v alobalu
Knapsik před 12 hodinami
Rychlokvašky
mkab před 13 hodinami
Moje bramboráky
Jurcka před 13 hodinami
Pečený patizon
stockova.veronika před 17 hodinami
Tématické fráze:
kachna recept,
recept kachna,
kachna na kmine,
jak očistit na kachnu,
kachna na z kmínu,
jak očistit kachnu,
zakrýt kachnu při pečení,
recept na kachnu,
kachna na kmínu,
pečená kachna na másle a kmínu,
kachna recepty
Suroviny:
kachna,
kmín drcený,
kmín celý,
sůl
Komentáře (6)
Před mražením maso, které přijde v kůži / vysokou a divočáka nemyju. Ze zajíce v zadních běhách v kloubu vyřežu tukový váček, ten se mrazit nesmí, moc páchne a zmrazím. Před přípravou, pak odblaním a umyju. Bažanty myju, před mražením i po něm. Nevím, jestli je to správné, ale dělala to tak moje tchýně.
A neviem, či si vieš predstaviť, koľkými rukami a kde a za akých podmienok sa s mäsom manipulovalo...nerobme si ilúzie.
No, možná název této klasiky doplnit: Pomalu pečená... že aby někdo při ledabylém čtení nechtěl začít s pečením k nedělnímu obědu v deset ráno, že