Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomalu pečená kachna

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 360 min

360 min (360 min příprava)

28. 10. 2018 13:33

Suroviny pro 4

4

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Kachna se díky pomalému pečení krásně rozpadá a přitom je úžasně šťavnatá. Obdobně lze upéct i husu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Ivana K.

28. 10. 2018 14:54

zizala: Jasně, kdo má rád křupavou kůžičku, tak je to určitě lepší zvýšit na závěr teplotu a nechat odkryté dopéct. My kůži většinou nejíme, takže to nedělávám...

zizala

28. 10. 2018 14:43

Já ji na posledních asi 15 minut dám nezakrytou, zvýším teplotu na 220°C a nechám vypéct kůži dokřupava. Pak je to teprve "ono". :-8

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pomalu pečená kachna jak upéct šťavnatou kachnu pomalu pečená kachna recept pomalu pečená kachna s nádivkou pomalu pečená kachna na pomerančích recepty kachna pečena pomalu kachna pomalu pečená pečená kachna top recepty pomalu pečená kachna recepty pečená kachna videorecept kachna pečená pomalu recept na pomalu pečenou kachnu top recepty pečená kachna pomalu pečená kachna v troubě pomalu pečená kačena pomalu pečená kachna videorecept pomalu pečená kachna top recepty videorecept pečení kachny pomalu pečená kachna top recept šťavnatá pečená kachna

Suroviny: kachna, sůl, kmín celý

TopRecepty.cz

Pomalu pečená kachna

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9MPZ