Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 753 kJ / 1 375 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,07 g |
Tuky | 106,33 g |
Vláknina | 1,94 g |
Cholesterol | 1,50 g |
Sodík | 846 mg |
Sůl | 1,96 g |
Sacharidy | 51,49 g |
Postup přípravy
Krok 1: Máslo rozehřejeme v hrnci, přidáme mouku a mícháme, dokud nevznikne jíška. Do té vlijeme vejce a opět mícháme, až vzniknou “míchaná“ vajíčka. Měla by utvořit hrudkovitou konzistenci.
Krok 2: Zalijeme vodou, přidáme kostku masoxu a chvíli provaříme. Nočky vyplavou na povrch. Dochutíme a můžeme podávat.
Zveřejněno 11. 3. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kudlanková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P4ny
Moje poznámka
Kudlanková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P4ny
Nejnovější recepty
Převalovaná meruňková buchta podle Ivety Fabešové
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a květáková kaše (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Brambůrky z mikrovlnky
Přidáno před 14 hodinami
Letní plněné cukety
Přidáno před 17 hodinami
Švestková zavařenina s čokoládou Margot
Přidáno před 21 hodinami
Filety z pražmy královské se salátem z červené čočky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený sýrový květák
wimra před 15 minutami
Rajčatový salát II.
radbastim před 45 minutami
Vepřové nudličky v divoké omáčce
Jan Nemec před 8 hodinami
Marinovaná krkovice s brambory na šlehačce
Ketynna před 8 hodinami
Zapékané bramborové pikantule
Lucie1001 před 10 hodinami
Cukeťák
Hejhulka007 před 11 hodinami
Mrkvový koláč se švestkami
dalif před 11 hodinami
Kančí kýta se šípkovou omáčkou
Aleister před 11 hodinami
Tématické fráze:
polévka
Suroviny:
máslo,
mouka polohrubá,
mouka hladká,
vejce,
voda,
masox,
maggi,
pepř,
ořech muškátový
Komentáře (3)