Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapr v křupavém těstíčku

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 667 kJ /
1 116 kcal
Bílkoviny38,37 g
Tuky12,83 g
Vláknina8,21 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 110 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy194,43 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Omytého kapra osolíme, pokapeme citronem a necháme chvíli uležet. V pivu rozšleháme vejce, koření, hořčici, bazalku a postupně přidáváme mouku až do polohustého těstíčka. Krok 2: Kapra poprášíme moukou a namáčíme v těstíčku. Smažíme v rozehřátém oleji pozvolna dozlatova. Hotové odkládáme na papírový ubrousek odsát přebytečný tuk.
Podáváme s bramborami nebo se salátem.

TIP: Jak vykuchat kapra

Zveřejněno 17. 3. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kapr v křupavém těstíčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M4O1

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kapr v křupavém těstíčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M4O1

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
kapr v testicku

Suroviny:
kapr, pivo světlé, vejce, hořčice, paprika sušená sladká, kmín mletý, bazalka čerstvá, mouka hladká, kypřící prášek, sůl, pepř, šťáva citronová, olej

Přidat fotografie receptu