Kuřecí prsa se šťávou z marinády

mika59 Kuchařka: mika59

Drůbeží maso 0 názorů

Suroviny

2 kuřecí prsa
---
1 cibule
1 lžíce hořčice
1 lžíce sladké chilli omáčky
3-4 lžíce oleje
1 rovná lžíce Solamylu
1 lžička mleté papriky
2 lžičky worcestrové omáčky
sušený česnek dle chuti
sůl
pepř
olej na smažení
Recept si zatím oblíbilo 12 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Obě prsa rozkrojíme na dva tenčí plátky (podle velikosti, jsou-li malá, necháme je vcelku). Lehce je naklepeme, solíme a opepříme.

  2. Cibuli nakrájíme na tenká půlkolečka a smícháme je se všemi surovinami. Maso do marinády naložíme, nejlépe do druhého dne.

  3. Před opečením maso z lednice vytáhneme o půl hodiny dříve. Rozehřejeme trochu oleje a maso očištěné od marinády opečeme z každé strany cca 3 minuty a vytáhneme.

  4. Marinádu trochu zředíme vodou nebo vývarem a vlijeme do výpeku. Necháme chvíli probublat, upravíme hustotu a dochutíme.

  5. Maso vrátíme zpět a společně pořádně prohřejeme. Podáváme s různě upravenými bramborami, nebo s rýží.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 1 828 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kuřecí prsa se šťávou z marinády

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: kuřecí prsa recepty kuřecí prsa na štavu

Zapomněl/a jsem heslo